Így tér vissza a Portal

  • Írta: fojesz
  • 2015. május 7.
  • Bejelentés
Link másolása
Nem, sajnos a sorozat folytatásáról még mindig nincs hír (elvégre Gabe Newell nem ismeri a hármas számot!), érdekesség viszont, hogy a közeljövőben két másik címben is vendégszerepelhet a Valve játéka.

Egyrészt kiderült, hogy mit teaselt a Zen Studios és a Valve: a magyar srácok flipperjátékaihoz május 25-én (illetve az azt követő napokban) egy Portal-asztal is érkezik, amely nem csak kinézetben idézi majd fel a Valve sorozatát, de Chell, GLaDOS, Wheatley, ATLAS és P-Body is feltűnik majd rajta. Az asztal PC-re és konzolokra 3, mobilokra 2 dollár fejében lesz letölthető.




A másik vendégszereplés pedig még nem biztos ugyan, de nem is zárhatjuk ki a lehetőségét: úgy hírlik, a Portal a LEGO-féle Skylandersben, a LEGO Dimensionsben is tiszteletét teszi. Ezt a Walmart szellőztette meg, az üzlet weboldalán olvashattunk arról, hogy a The Simpsons, a Jurassic World és a Scooby Doo univerzuma mellett később a Portal is bemutatkozhat a Traveller's Tales játékában egy pályacsomag erejéig.

A Portal felbukkanása azért is érdekes lenne, mert a cím alapján még nem készült hivatalos LEGO-szett, jóllehet a rajongói ötleteket monitorozó Cuusoo oldalán nagy sikert aratott egy idevágó koncepció. Miután a Dimensions valódi LEGO-figurákat követel meg (és tegyük fel, hogy a Walmart sem bakizott), egy ilyen szereplés azt jelentené, hogy a jövőben tényleg legósodhat a Portal.

A Portal LEGO Dimensions-szerepléséről egyébként már korábban is találgattak.

4.
4.
Dreadlox
http://cdn.meme.am/instances/16105924.jpg
3.
3.
rappit
Clickbait title is clickbait.
2.
2.
Spectrum
Például társaságban játszva sokan szeretik a flippert. :-)
1.
1.
Neo1989
Sose értetem h az efféle játékgépes golyós játékokba mi a jó.
Am meg Portál v nem az, ebből a szempontból mindegy.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...