Stallone is szinkronizál a Ratchet & Clank-filmben

  • Írta: fojesz
  • 2015. május 13.
  • Cooltúra
Link másolása
Ha minden jól megy, idén nyáron kerül mozikba a Ratchet & Clank alapján készülő animációs film, és ez a Sony kommunikációján is érezteti a hatását: újabb részleteket tudtunk meg az adaptációról.

Az új játék mellett egy animációs filmet is kap a Ratchet & Clank idén nyáron: ez utóbbihoz még 2013-ban mutatták be az első teasert, azóta csak elvétve hallottunk a projektről.

Az imént viszont befutott a Sony bejelentése, amiből kiderült, hogy milyen sztárok adják majd a hangjukat a film szereplőinek. Ez alapján hallhatjuk majd az alkotásban Sylvester Stallone-t, de Paul Giamatti (12 Years A Slave, The Amazing Spider-Man 2), John Goodman (Argo, Monsters Inc.) és Rosario Dawson (Sin City, Daredevil) hangját is élvezhetjük.

A sorozat bejáratott karakterei természetesen a szokásos hangjukon szólalnak meg: Arnold Taylor alakítja Ratchetet, David Kaye Clanket és Armin Shimerman Dr. Nefarioust.

3.
3.
deathdave42
#1: hát azt elhiszem,h megfogott... rettentő zseniális egy game !
2.
2.
logic5
#1: Adam sandlerrel inkább ne példálózz :D
1.
1.
godach
Egyszerűen nem tudtam értékelni ezt a játékot, aztán egy délután leültem és gondoltam meglesem az első részt, miért is vannak oda érte. Egyszerűen, pár napig nem tudtam abbahagyni, annyira jó hangulata van. Az átvezetőkön meg olyan jókat nevettem, mint még Adam Sandler fénykorában.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...