Ratchet & Clank: Nexus PS3

Ratchet és Clank visszatérnek, és az űr egy eddig nem ismert szektorában találják magukat.
Típus: Akció

Egy új jelenet a Ratchet & Clank-moziból

A hónap végén debütál a mozikban a Ratchet & Clank-mozifilm, most pedig azt a jelenetet nézhetjük meg az Insomniac jóvoltából, amelyben a két hős elsőként találkozik egymással. Ez egy csodálatos barátság kezdete.

Stallone is szinkronizál a Ratchet & Clank-filmben

Ha minden jól megy, idén nyáron kerül mozikba a Ratchet & Clank alapján készülő animációs film, és ez a Sony kommunikációján is érezteti a hatását: újabb részleteket tudtunk meg az adaptációról.

Részletek a Ratchet & Clank-filmről

Tavaly áprilisban jelentették be a Ratchet & Clank-mozifilmet, ám a Sony jóvoltából most új látnivalókra és infókra tettünk szerint. Minden jel szerint egy eredettörténettel lesz dolgunk, amely nagy kanállal merít az első videojátékból.

E3 2014: Új Ratchet & Clank-játék készül

A Ratchet & Clank is szóba került a tegnapi Sony sajtótájékoztatón. Nem is akárhogyan! Nem csak, hogy folytatást kap a játék, de ugye egy animációs film is készül, melyre úgy tűnik, már jövő év elején meg is vehetjük a jegyet.

PS Vitára is jöhet a Ratchet & Clank: Nexus

Nagyon úgy néz ki, hogy PlayStation Vitán is tiszteletét teszi a legutóbbi Ratchet & Clank-játék, a PEGI már fel is vette az adatbázisába. A Sony még nem jelentett be semmit hivatalosan.

Ratchet & Clank: Nexus teszt

Nyakunkon a következő generáció, ám az Insomniac Games stílusosan szeretne elbúcsúzni a PlayStation 3-érától. Epilógusként foghatjuk fel a Ratchet & Clank: Nexust, melyben a sorozat legjobb ötletei köszönnek vissza.

Ratchet & Clank: Nexus - megjelenés előtti trailer

Ha PlayStation 4 helyett inkább maradnál a PlayStation 3-nál egy darabig, akkor is lesz mivel elütni az időt: hogy szigorúan az év végi felhozatalnál maradjunk, mások mellett még le kell gyűrni az új Ratchet & Clanket is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Már azt hittem, hogy a PlayStation 4 amerikai rajtja miatt nagy csend lesz itthon játékmegjelenések terén, de szerencsére a kiadók rám cáfoltak: lesz miből válogatni a következő napokban!

Ratchet & Clank: Nexus - traileren a fegyverek

Hőseink a PS3-as éra utolsó Ratchet & Clankjában visszatérő és új mordályokat is bevetnek majd a cél érdekében. A Nexus egy epikus lezárása lesz a leköszönő generáció darabjainak.

Ingyen játék a Ratchet & Clank: Nexus mellé

Az Insomniac bejelentette, hogy a Ratchet & Clank: Nexus vásárlói ingyen megkapják majd ajándékba a Ratchet & Clank: Quest for Booty-t is. Üröm az örömben, hogy az európai premier egy hetet csúszik.