Húsz év után távozik az EA-től Frank Gibeau

  • Írta: zoenn
  • 2015. május 20.
  • Hír
Link másolása
Az Electronic Arts mobilrészlegének fejese, Frank Gibeau húsz év után otthagyja a kiadót. Az úriember korábban az EA Games és EA Labels elnöke volt, olyan címek felett bábáskodott, mint a The Sims, a Battlefield és az NFS.

Frank Gibeau 1991-ben csatlakozott az Electronic Artshoz, s mielőtt 2013-ban átvette volna az EA Mobile részlegét, ő volt az EA Games és az EA Labels elnöke. Húszéves karrierje során olyan frencsájzok fejlesztését felügyelte, mint a Battlefield, a FIFA, a Madden NFL, a Need for Speed és a The Sims.

A lemondás hírét az EA vezérigazgatója, Andrew Wilson egy közleményben erősítette meg. Szerinte Frank jelentősen hozzájárult a vállalat és a játékaik sikeréhez, valamint felvirágoztatta a mobilrészleget, ahol egy nagyszerű csapatot épített. Wilson megköszönte Gibeau eddigi munkáját és sok sikert kívánt a jövőbeli terveihez.

A vezérigazgató hangsúlyozta, a távozás nem érinti hátrányosan az EA Mobile-t, a cég portfóliójában továbbra is hangsúlyos szerepet kapnak a mobiljátékok, s amíg nem találják meg Gibeau utódját, addig a fejlesztőcsapat közvetlenül Wilsonnak jelent majd.

1.
1.
PS4jacksony
Hirtelen azt hittem Gyurcsány van a képen :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...