Különleges GameNight lesz pénteken

Link másolása
Különleges GameNighttal készül a GameStar május 22-én, melyen együtt ünnepelhetjük meg a The Witcher 3 és a Van Helsing III megjelenését, emellett ráadásul egy hivatalos magyar LoL-bajnokságot is rendeznek a srácok.

Különleges és extra tartalmas GameNightot rendez a GameStar május végén, melyen kipróbálhatjátok majd a nemrég megjelent The Witcher 3: Wild Huntot és a magyar fejlesztésű The Incredible Adventures of Van Helsing III-at is. Utóbbiról ráadásul maguk a fejlesztők is beszélni fognak, hiszen a NeocoreGames emberei is ellátogatnak majd az eseményre.

A rendezvény történetében most először PC-k is lesznek, így ezentúl már lanpartyzhattok is, sőt a srácok két bivalyerős csúcskategóriás PC-t is magukkal visznek, hogy a The Witcher 3-at a konzolok mellett számítógépen is kipróbálhassátok. Az eseményen a League of Legendsről elhíresült Riot Games is képviselteti magát, és egy hivatalos bajnokság keretében 3v3-as LoL-meccsekbe is beszállhattok majd.

A színpadon ezúttal is rengeteg program, kvíz és érdekesség vár benneteket, ráadásul a szokásos meglepetések és ajándékok sem maradnak el. A GameNight egy ezúttal új, lényegesen nagyobb helyszínen lesz, az esemény a Zippp Clubba költözik, pár lépésre a Margitsziget bejáratától (4-6 villamospótló busszal könnyen megközelíthető). Természetesen a belépés továbbra is teljesen ingyenes.

Május 22-én (azaz holnapután) tehát vár titeket a GameNight, melynek Facebook-eseményét erre találjátok!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...