Ismét mozgásban a Torment: Tides of Numenera

  • Írta: Shifty
  • 2015. május 21.
  • Érdekesség
Link másolása
Az InXile Entertainment eddig nem igazán ölelte keblére a Torment: Tides of Numenera rajongóit. A játékot övező nagy csend akár problémákra is utalhatna, de most szó sincs erről. Az új trailer a játék világát mutatja be.

Az InXile Entertainment legújabb sikeres Kickstarter-kampánya (75 000 adakozó, 4,1 millió dollár), a történetvezérelt, klasszikus szerepjátékokat megidéző Torment: Tides of Numenera több hónapos hallgatás után adott életjelet magáról.

Planescape: Torment szellemi örököse ezúttal is egy játékmenet trailerrel jelentkezett, ebben pedig a játék hatalmas, változatos világával ismerkedhetünk meg.


A Torment a legutóbbi hírek szerint 2015 végén jelenik meg, a játék Steam Early Access változata pedig a nyár végétől lesz elérhető.

4.
4.
#2: Risen, TES, Witcher, Mass Effect ... stb. Azért ekkorát ne csúsztass! Szimplán hülyeség amit irsz, már ne is haragudj... :(
3.
3.
Hab
Imádnám ezeket a játékokat, de nem akarok ennyit olvasni. Akkor inkább előveszek egy könyvet...
2.
2.
DarkLord
A Pillars of Eternity is nagyban bizonyította, hogy ez a stílus nincs kihalóban és lehet előrukkolni hasonló minőségi játékokkal a mai hyper über brutál grafikai csodák mellett is (persze azért nagyítottam ennyire, mert a grafikán kívül lószart sem adnak ezek az új játékok...) egy ilyen régi iskolás cuccal is. Én várom mi lesz belőle!
1.
1.
PaulMarloW
ez elképesztően tetszik hangulatos
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...