Egyre biztosabb a Batman: Arkham remastered

  • Írta: Shifty
  • 2015. május 25.
  • Érdekesség
Link másolása
Nagyon úgy néz ki, hogy igazak lesznek a márciusi pletykák, és még az év végén visszatér a Batman: Arkham-sorozat első két felvonása. Egy kiszivárgott kérdőív szerint a felújított változatok PS4-re és Xbox One-ra készülnek.

Március végén arról írtunk, hogy jó eséllyel a Batman: Arkham Asylum és a Batman: Arkham City se kerüli el sorsát, és még az év vége előtt remastered verziót kap a Rocksteady trilógiájának első két felvonása.

Ezt erősíti most meg a nemrég kiszivárgott Warner Bros. Inc. kérdőív is, amiben a játék kiadója többek között arról kérdezi a rajongókat, hogy játszanának-e Xbox One-on, illetve PlayStation 4-en az első két rész felújított változatával. Továbbá arra is kíváncsiak, mi legyen a pakk címe, illetve a feltüntetett borítók közül nekik melyik tetszik a legjobban.

20.
20.
Kazuya
Szerintem se kéne már ennyi balhézni.....
Bőven adtak már ki jobbnál jobb gameket next-genre.
Igaz hogyha pontosabban fogalmazunk akkor a ps4-nek már most vannak jó exlusivjai.......
még 2 év és ugyanott tartunk mint Last-gennel megspékelve néhány klasszikus remastereddel ami nem is olyan nagy baj. Mondjuk én nagyon megörültem hogy tudok majd GOW 3-mal játszani a ps4-emen mert 360 voltam, ilyenkor meg tudnám fojtani aki szerint felesleges volt kiadni........
19.
19.
frenkyboyhun
Még hozzátenném, hogy lehet jönni itt a különböző online store-ok áraival. De én és még sokan mások rajtam kívül szeretik megvenni a játékokat dobozos formában mert valahogy tök jó érzéssel tölt el, hogy a polcomot ott figyel a gyüjteményem. Collector's edition-ökről meg nem is beszélve.
17.
17.
frenkyboyhun
Nem igazán értem, hogy minek kell állandóan sírni. Aki megveszi megveszi, aki nem az meg nem. Ennyi... ti ne nyúlkáljatok már más pénztárcájában basszus. Van ismerősöm pl. akinek 360-a volt, de most ne 0-t vett hanem ps4-et és kibaszottul örül, hogy kiadták a Last of Us Remasterdet . Van ilyen is.
15.
15.
crytek
Bárcsak mindenki rákapna ezekre az újra kiadásokra ,de a legkomolyabb szinten.

Mekkora atombrutálság lenne egy Gothic 1-2 valami atombrutál engine-el. A Cold Fearből is lehetne valami remake.És még sorolhatnám a címeket ....
14.
14.
Yanez
#10: Egyáltalán nem csak remasterek vannak ebben a generációban, és ezt jól tudja az, aki játszik is. Sok van belôlük, nem vitás, de a többi címbôl még több. Számomra érthetetlen miért megy a rinya, ha ezek az újrakiadások nincsenek kihatással a többi játékra. Akinek nem kell, az sétáljon el mellettük. Ennyi.
12.
12.
SP4C3F0X
Nem remasteredek ezek, csak kiadják új konzolra is.
11.
11.
kopic
Megpusztulhatnak mostmar komolyan ! Fasz kivan a sok retek remasteredbol...
10.
10.
Jhonyy24
ez a generacio csak remasterekkel nyomul elefele ahogy latszik,sajnos remelem valami ujjat mar mutatnak az idei expon.
9.
9.
Hunszi
ooo naaa jöjjön már egy Red Dead Redemption remastered is.... :/
8.
8.
Benjago
Ennek egy értelme van: Azok akiknek nincsen PS3-uk vagy Xbox 360-uk, vagy Gamer PC-jük, de next-gen konzoluk meg igen, most azok is játszhatnak ezekkel a mesterművekkel. Az lenne pofátlanság, ha PC-re is kiadnának egy remasteredet, és újra megfizettetnék veled.
7.
7.
rappit
Mikor lesz már vége ennek az állandó remasteredes pénzlehúzásnak.... Még a The Witcher enhanched editionokat megértem mert ott valóban volt grafikai és tartalmi fejlődés de ezek a remasteredek szörnyűek. Az meg, hogy az új konozolok nem futattják a régi játékokat szánalmas komolyan. A gog.com-on még az 1990-es játékaimat is be tudom aktiválni PC-n. Na mindegy.
6.
6.
Big Boss
Jogosan teszem fel a kérdést...minek? Ennyire nincs mit fejleszteni vagy ennyire hülyének nézik a mezei gémert hogy ebből is pénzt tudjanak csinálni?! És ez nem csak a kedves Warnernál hanem lassan minden kiadónál/fejlesztőnél így van. Minek kell pár éves játékokat remasterelni?! Ez már annyira egy unalmas, és ráadásul pofátlan dolog...
5.
5.
dzsiádzsó
Kéne egy komplett remastered csomag, amibe kiadják összes ilyen játékot, meg egy konzolt, ami futtatni képes! Ja... nem az már itt van a polcon, ps3 meg xbox360-an hívják, meg a játékok is ott vannak!
Így már értem miért nincs visszafelé kompatibilitás, nem lenne megjelenő játék sem az új gépekre, amik a szánalmas szón kívül nem sokat érdemelnek, akkor sem, ha 10 csilliárd darabot adnak el belőle és akkor sem, ha ugrálnak örömükbe a bolt előtt a 15 évesek, hogy a szintjükre butított 2 éve megjelent GTA V is milyen klafa ps4-en....
3.
3.
DON GONDOCS
#1: Mondjuk igaz, nem a kiadás minőségével van a gond, hanem a pofátlan árazással, remastered ide vagy oda. Mondjuk ha lenne XO-m ezt megvenném akciósan.
2.
2.
fiucsavar
#1: ha van olyan hülye aki megveszi(és lesz),miért ne adnák ki?
1.
1.
Sun9us
Ezek a játékok, per pillanat 5 euro környékén mozognak steam-en. Most kidobják a két játékot konzolra 1080p-ben, és elkérnek értük 18 ezret. #Taps #Taps
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...