Szeptemberben jön az NBA 2K16

  • Írta: fojesz
  • 2015. május 27.
  • Megjelenés
Link másolása
A 2K Sports bejelentette az NBA 2K16 megjelenési dátumát, emellett az előrendelői ajándékokról is lerántotta a leplet. Ezen kívül viszont még semmit (illetve semmi hivatalosat) nem tudunk a játékról.

A 2K Sports bejelentette, hogy szeptember 29-én kerül boltokba az NBA 2K16, méghozzá PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One és PC platformokon. Érdekesség, hogy az előrendelők már négy nappal korábban nekieshetnek a játéknak, emellett pedig 10 ezer VC (virtual currency), illetve platformtól függően három MyTEAM Emerald Pack (PC, PS4, Xbox One) vagy egy MyTEAM Gold Booster Pack (PS3, Xbox 360) ütheti a markukat.


Az NBA 2K16-ról még mindig alig tudunk valamit, sőt tulajdonképpen az eddig közzétett hivatalos infók mind az első bekezdésben olvashatók. Ezeken kívül nemhivatalos csatornákon keresztül kiszivárgott még, hogy a játék idén három különböző borítóval kerül boltokba (ezeken Stephen Curry, James Harden és Kevin Durant feszít majd), illetve azt is megtudtuk, hogy a játék Spike Lee közreműködésével készül - a fejlesztők a karriermódhoz kérték a filmes segítségét, a felturbózott játékfajtának igyekszik megágyazni a "Be the Story" szlogen is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...