Női csapatokkal erősít a FIFA 16

  • Írta: fojesz
  • 2015. május 28.
  • Bejelentés
Link másolása
Bejelentették a FIFA idei epizódját, melynek legfontosabb újdonsága, hogy a sorozat történetében először női csapatokkal is játszhatunk majd. Kezdetben 12 válogatott lesz elérhető a játékban.

Bemutatkozott a FIFA 16, az EA Sports sorozatának idei felvonása szeptember 25-én kerül boltokba, és PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra, illetve Xbox One-ra lesz kapható.


A játékról az E3-on hallhatunk majd többet, de a legfontosabb tartalmi újdonságot már most leleplezték a készítők: a széria történetében először női csapatok is bekerülnek a játékba, kezdetben 12 különböző válogatottat vezethetünk győzelemre a szokásos játékmódokban; próbálkozhatunk majd Ausztrália, Brazília, Kanada, Kína, Anglia, Franciaország, Németország, Olaszország, Mexikó, Spanyolország, Svédország és az USA színeiben is.


Mielőtt bárki megijedne, itt nem arról van szó, hogy az EA Sports pusztán átskinezte a férfi játékosokat, a hölgyek mozgását külön rögzítették az amerikai válogatott négy focistája, Sydney Leroux, Abby Wambach, Alex Morgan és Megan Rapinoe segítségével.

27.
27.
aRkye
Nem hiszem, hogy ez lenne az egyetlen újítás. Várom a fejleményeket.
Egyébként símán elviselném a karrier mód fejlődését. Nem kérek egy Football Manager szintet, de például edzéseket be lehetne vetni.
Valamikor régen a Fifa Manager meccseit le lehetett játszani ha volt Fifája is az embernek. Az tetszetős volt számomra. Ha beletennének egy manager szerű dolgot, az igencsak sokat dobna a sorozaton.
26.
26.
Beniciodeltoro
Nem lesz itt gond, azért remélem más újítás is lesz, nem csak a csajok.
Egy gameplay videónak tudnék örülni.
25.
25.
n_ben007
Nekem tetszik az ötlet, főleg a a férfi női csapatokat egymás ellen lehet használni :D.
24.
24.
Hunszi
Legszívesebben egy olyan Be a Pro módot szeretnek, mint amilyen van a PES-ben, hogy tényleg egy senkiből kell feltörnőd. Előbb edző meccsek stb. Ez ilyen beledobunk a tutiba sokat nem ér..
23.
23.
kopic
#15: Mar neztem es O is szinten szep.:D
22.
22.
nero20
Ez minek kellet pff játékot kelet volna inkább fejleszteni.
20.
20.
MikelGun82
Nagyon kellett! Inkább a játékmenettel, meg a folyamatos laggal kezdhetnének valamit!
19.
19.
DonRendes
És vajon magyar nyelv egyáltalán lesz benne?
18.
18.
Doc.
Nagyon jól hangzik.

Csak vicceltem, mire jó ez?
16.
16.
SLi
#15: USA USA USA
lol
15.
15.
respectpele10
#9: Hope Solo-t nézzétek meg, szintén amerikai :D
14.
14.
JackBauer
#13: A BL jogai a PES-nél vannak, így érthető a dolog.
13.
13.
KeXxX
#2: Pl. a mennyei bajnokságunkra, és a BL licencelésére. Mert most még csak "Bajnokok Kupája" elnevezésű módunk van, ami igaz, hogy úgy van felépítve mint a BL, de a hangulat nem olyan. És himnusz sincs :(
11.
11.
Yanez
És lesz benne "create your own girl"? Ott mindet levetkőztetek, oszt hadd játszanak pucéron. Legalább eltereli az ellent.
10.
10.
ALpH4
remélem lesz külön gomb hajcibálásra is :D
9.
9.
kopic
#5: Azt a mindenit, de jól néz ki !
8.
8.
ati herceg
Ez egy jó próbálkozás,de max kiegészitőként tekintene rá az ember.ettől az egy extrától azért nem fog senki sem hasra esni.
7.
7.
respectpele10
Amikor majd karrier módban elmennek szabira 9 hónapig terhesség miatt... :D
6.
6.
Wolverine
#4: Igen ez így van, ez egy teljesen lényegtelen dolog sztem, ha mellékvágányon felsorolják a sok újdonság mellett azt mondom oké, de az hogy egyből elsőként ezt adják elő egyfajta nagy durrként az sztem elég vicces.
A másik része meg, hogy nem hinném h erre akkora igény volna, hogy női játékosokkal focizzunk és tartok tőle, hogy ilyen jelentéktelen extrákkal próbálják meg telirakni a játékot, miközben a 15-höz képest jóformán semmi fejlődés nem lesz.
Elsőkörben magát a játékot kéne minél életszerűbbé tenni, meg magát a meccseket változatosabbra, mert egy 5-6 meccs után már kezd elég monotonná válni a játék és még lehetne sorolni a fejleszthető dolgokat, sztem mindenki tudna párat mondani, de női focistákkal beharangozni egy új fifát sztem elég vicces és érthetetlen (és ez most nem a nemiségnek szólt).
5.
5.
SLi
alex morgan...
huh :)
4.
4.
Rocketic19
12 válogatottat betettek a játékba. Hurrá... Sok mindent lehet majd velük csinálni gondolom, pont annyi értelme van mint az ilyen Azerbajdzsáni bajnokságoknak stb..Ne értsetek félre, oké hogy bővítik a kínálatot és a sok csapatot, de ennél fontosabb dolgok is vannak amit még javítaniuk kéne, Ultimate Team szerverek, az ár határok fut-ban, az évek úta ugyanolyan Karrier, Pro mode, stb...
Szívesen játszok most is FUT-al, persze nem költök FIFA pontokra, csesszék meg, így is full áron megvettem a játékukat. Legpofátlanabb lehúzás ez..
2.
2.
a.fenybenjaro
imádjuk a csajokat, de mi értelme belerakni masfél-két tucat nemzetközi csapatot? nem értem!?! ezt az energiát fordithatták volna másra is...
1.
1.
szakallaskan
Szuper,már alíg várom!!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...