FIFA 16 PC, PlayStation, Xbox

Női csapatokkal erősít a FIFA legújabb epizódja.
1695833622

Az EA eltávolította a korábbi FIFA-játékokat a digitális boltokból

Pár nappal az EA Sports FC 24 megjelenése előtt az EA masszív tisztogatásba kezdett a digitális boltokban: többé már nem lehet megvásárolni a korábbi évek FIFA-játékait. Egy közel 30 éves történet ért véget.
1652202600

Hivatalos: EA Sports FC címmel folytatja a FIFA-játéksorozat

Közel harminc év és majdnem negyven játék után az Electronic Arts szakít a Nemzetközi Labdarúgó-szövetséggel. A FIFA-játéksorozatot a jövőben a már korábban is pletykált EA Sports FC címen találjuk majd meg.
1633975230

EA Sports FC lesz a FIFA-sorozat új neve?

Az Electronic Arts elkezdte a felkészülést a FIFA-jogok elvesztése utáni időkre, ugyanis nemrég kiderült, hogy bejelentette védjegykérelmét az EA Sports FC-re. Valószínűleg ez lesz a sorozat új neve.
1470223800

Nem a Mirror's Edge-en múlt az EA negyedéve

Az Electronic Arts is közzétette a legfrissebb pénzügyi jelentését, ez alapján a cég elmúlt negyedéve közel úgy alakult, mint a tavalyi év hasonló időszaka. Érdekes viszont, hogy a Mirror's Edge: Catalystet még csak meg sem említik.
1469455200

Brit toplista: a LEGO Star Wars nem talál legyőzőre

Egy hónapja uralja a szigetországi eladási listákat a LEGO Star Wars: The Force Awakens, mögötte azonban így is volt egy kis mozgolódás. A Pokémon Go pedig más Pokémon-játékok eladásaira is jótékonyan hatott.
1467640800

Brit toplista: az élen nyitott az új LEGO Star Wars

Elképesztő rajtot vett a LEGO Star Wars: The Force Awakens, a franchise legújabb darabja ugyanis a kilencedik LEGO-játék, ami az élen végzett, ráadásul a negyedik legjobb LEGO-rajt is a nevéhez fűződik.
1467032400

Brit toplista: a dobozos Rocket League is jól fogy

Miközben az élbolyt a szokásos slágercímek uralják, a Rocket League újonnan megjelent dobozos változata még be tudott férkőzni a legjobbak közé - pedig jó pár millió digitális eladás áll már a háta mögött.
1465214400

Brit toplista: továbbra is az Overwatch vezet

A múlt héten sem akadt kihívója a Blizzard multis shooterének, az Overwatch-nak. A játék ezúttal is bezsebelte az aranyérmet a brit játékeladási toplistán, miközben a Battleborn annyira szenved, hogy rossz nézni.
1463572836

Júniusban 10 napig ingyenes lesz az EA Access?

Lapértesülések szerint az Xbox One Gold-előfizetők a jövő hónapban 10 napig ingyen élvezhetik az EA Access szolgáltatást. Néhány felhasználó már megkapta a promócióról szóló értesítést e-mailben.
1462954740

Tarolt a Battlefront, jövőre érkezik a folytatás

Az Electronic Arts is közzétette az aktuális pénzügyi jelentését, melyből több érdekességre is fény derült. A Star Wars: Battlefront például óriásit ment, aligha meglepő, hogy jövőre jön is a folytatása.