FIFA 16 PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

Női csapatokkal erősít a FIFA legújabb epizódja.
Típus: Foci, Sport

Nem a Mirror's Edge-en múlt az EA negyedéve

Az Electronic Arts is közzétette a legfrissebb pénzügyi jelentését, ez alapján a cég elmúlt negyedéve közel úgy alakult, mint a tavalyi év hasonló időszaka. Érdekes viszont, hogy a Mirror's Edge: Catalystet még csak meg sem említik.

Brit toplista: a LEGO Star Wars nem talál legyőzőre

Egy hónapja uralja a szigetországi eladási listákat a LEGO Star Wars: The Force Awakens, mögötte azonban így is volt egy kis mozgolódás. A Pokémon Go pedig más Pokémon-játékok eladásaira is jótékonyan hatott.

Brit toplista: az élen nyitott az új LEGO Star Wars

Elképesztő rajtot vett a LEGO Star Wars: The Force Awakens, a franchise legújabb darabja ugyanis a kilencedik LEGO-játék, ami az élen végzett, ráadásul a negyedik legjobb LEGO-rajt is a nevéhez fűződik.

Brit toplista: a dobozos Rocket League is jól fogy

Miközben az élbolyt a szokásos slágercímek uralják, a Rocket League újonnan megjelent dobozos változata még be tudott férkőzni a legjobbak közé - pedig jó pár millió digitális eladás áll már a háta mögött.

Brit toplista: továbbra is az Overwatch vezet

A múlt héten sem akadt kihívója a Blizzard multis shooterének, az Overwatch-nak. A játék ezúttal is bezsebelte az aranyérmet a brit játékeladási toplistán, miközben a Battleborn annyira szenved, hogy rossz nézni.

Júniusban 10 napig ingyenes lesz az EA Access?

Lapértesülések szerint az Xbox One Gold-előfizetők a jövő hónapban 10 napig ingyen élvezhetik az EA Access szolgáltatást. Néhány felhasználó már megkapta a promócióról szóló értesítést e-mailben.

Tarolt a Battlefront, jövőre érkezik a folytatás

Az Electronic Arts is közzétette az aktuális pénzügyi jelentését, melyből több érdekességre is fény derült. A Star Wars: Battlefront például óriásit ment, aligha meglepő, hogy jövőre jön is a folytatása.

E3 2016: Az EA menetrendje

Januárban tudtuk meg, hogy az Electronic Arts nem készül külön standdal az E3-ra, de ez nem jelenti azt, hogy nem konferenciázna. Hétfő helyett vasárnap lesz az EA Play nevű rendezvény Los Angelesben és Londonban.

A FIFA 16-ot is megkapják az EA-előfizetők

Jó hírünk van a focirajongó játékosoknak, az Electronic Arts bejelentette, hogy a FIFA 16 bekerül az EA Access és az Origin Access széfjébe is, így a szolgáltatások előfizetői korlátlanul játszhatnak vele.

Brit toplista: New York még mindig jó kezekben van

Töretlenül menetel a The Division, ráadásul a Ubisoft másik slágercíme, a Far Cry Primal is szorosan a nyomában van. Ha a TrackMania Turbo is ilyen jól fogyna, bizonyára felhőtlen lenne az öröm a kiadónál.