Így néz ki az új Xbox One-kontroller

  • Írta: zoenn
  • 2015. május 31.
  • Hardver
Link másolása
A héten kaptuk a fülest, hogy az E3-on mutatja be a Microsoft az Xbox One új, átalakított kontrollerét, ám egy osztrák kiskereskedő idő előtt lelőtte a poént, miután néhány képet már mutatott róla.

Egyre biztosabb, hogy hamarosan egy átalakított kontrollert vásárolhatunk az Xbox One-hoz. A héten szárnyra kélt pletykák szerint a vezérlőt a júniusi E3-on fogja leleplezni a Microsoft.

A kütyüt állítólag egy 3,5 mm-es jack dugóval szerelik fel az alján, és miután egy osztrák kiskereskedő, a Libro már mutatott róla néhány képet, az biztos, hogy a forma marad, de kap egy látványos terepmintát is.

Várjuk a hivatalos leleplezést!

#16: A 3,5 mm-es fejhallgatóport

40.
40.
#39: Jaj te szegény!Fegyvert fogtak a fejedhez és lehúzták az adózott pénzed?Sajnos a vinnyogás és a fikázás lett alap a korosztályodban!
Köszönjük Petya,nem csalódtunk benned :)
39.
39.
peti1106
Hűha, kapott egy új skint meg egy 3,5 jack portot, ami alap követelmény minden telefonon, tableten, asztali gépen és laptopon, de az MS még csak most jutott el odáig, hogy ezt rátegye. Köszönjük Microsoft, nem csalódtunk benned, újabb pénzlehúzás az adófizetők részéről.
38.
38.
simon 555
#33: Akármilyen USB kábel megteszi, vegyél pár százért 3 métereset.
37.
37.
simon 555
#36: Véletlenül elküldtem...

Na szóval, XO-t 2 kontrollerrel vettem, egyik hibás volt amikor kivettem a dobozból, a másik meg egy hónap után hibásodott meg. Működni működnek, de egyiken lütyögnek a RB LB gombok a másiknál meg a dpad balra nem reagáll mindig.
Szóval minőség szempontból mind1, mind2 problémás.
Kényelem szempontból neked kell dönteni. Nekem a PS4 kontroller jobban kézre áll.
34.
34.
supair
Na van itt jó pár normális emberke.Azt hittem elindul a szapulás SwitcX kérdése után.
Lehet így is srácok mint Yanez,kamgecam és Freed.
33.
33.
Freed
A ps4 nek valóban elèg kb 4-5 óra a merülèsig,engem annyira nem zavar (gyerek meg munka mellett úgy sem bírok többet játszani) viszont aki egèsz nap ezen akar lógni,annak zavaró lehet.Nekem anyag,tapintásra stb jobban tetszik mint a boxè,viszont annak lènyegesen többet bír az aksija...nem èrtem a ps4 nek mièrt nem lehetett olyan hosszú töltőkábelt kreálni,mint a boxnak.
27.
27.
zozo76hun
arra azert szamits hogy a ps4 kontrollere tobbet lesz kabellel osszekotve a geppel toltes miatt mint amennyit nem. rohadtul merul az egesz. de legalabb hozza a ps2 feelinget a vezetekes joy miatt.
23.
23.
Yanez
#21: Nekem is PS4-em van, és elemes fülesem. Hetekig nem kell cserélni benne azt a két elemet, nagy ügy. :) Aztán ki mondta, hogy ezek az "új" kontrollerek egybe lesznek csomagolva az XO-val? Megveszed a konzolt + külön mégegy joy-t, ami sok pénz egy jack dugóért. Plusz fülest, ha még nincs. Persze aki nem sajnálja rá a pénzt... Mint mondtam, én inkább vennék egy új játékot.
22.
22.
logic5
#21: LOOOOOOL Gépet újítani 2x annyiért :DDDDDD Te vagy már képben :D
21.
21.
Starkiller89
#14: Apropó mostanság terveztem venni X1-t, mikor megláttam ezt a hírt egyből ez ugrott be, és inkább várok, amíg így árulják majd a kontrollerrel együtt, úgyis csak a Star Wars - Battlefront miatt veszek konzolt, gépet ujítani nem akarok 2x annyiért. Tehát ez az én véleményem csak, ha neked szimpatikusabb a bluetooth-os megoldás, akkor megértem, ha neked úgy kényelmesebb, illetve praktikusabb. :)
20.
20.
Starkiller89
#14: PS4 kontrolleréből kiindulva nekem jobban bejön, hogy az ölemből jön ki a kis füles, minthogy az is vezeték nélküli legyen és töltögessem. :)
18.
18.
simon 555
Az egyik kontrollerem rossz, gondolom ha megvárom ennek a megjelenését akkor sem fogják ilyenre cserélni?
17.
17.
Jaaaaj már megint a professzorok a kontroller üzemidejéről :) Talán 3ezer környékén már lehet kapni 4db 2800 mAh aksit töltővel együtt. Bummm üzemideje többszöröse a ps4 kontrollerhez képest +cserélhetőek így évek múlva is vezeték nélküli marad a cucc :)
16.
16.
Fura, ebből a szögből első ránézésre azt hittem, az analógok touchpadokra lettek cserélve. Szép is lenne..
15.
15.
kopic
14.
14.
Yanez
#13: És nem olcsóbb venni egy blutooth-os fejest?
13.
13.
Starkiller89
#2: Sose volt az X360 alján port...csak olyan, mint ennél, plusz pénzért vehettél, és csak chat-re használhattad, javítsatok ki, ha tévedek :D Dualshock 4 ezért jó, mert abban alapból volt 3.5mm jack, ebben még nem. És igen, megéri váltani rá, mivel nem kell megvenned a kiegészítőt és hozzá egy fejest, hanem fülhallgatóval tolhatod a gameket :)
12.
12.
n_ben007
Nem lepett meg, elég furán jött volna, ha az XBOX One-hoz készített, komfortosabbá tett kontrollert hipp-hopp egy év után alapjaiban megváltoztatják. Kövezzetek meg, de szerintem itt a közönség figyelmének magukra irányítása volt a cél. Bár személy szerint nekem se a 360 se a One kontrollere nincs a szívemhez nőve, de ízlések és pofonok :)
11.
11.
dzsiádzsó
Ez nem új inkább frissítés! Másrészt meg csalódtam, reméltem a régi 360-asra hajazó valami lesz, az volt idáig a legjobb, nálam: X360>X1=ps4>ps3
10.
10.
anarchoid
#6: en pl idejere sem emlexem mikor csereltem akkut a kontrolleremben ;) persze ettol meg elofordulhat hogy a legrosszabkor merulok le es majd hetszendsegelek amig gyorsan cserelek (es kozben lelonek pl ;)
6.
6.
ADMlN
#3, 4: Ti mit szívtok? Nincs semmi baj a kontroller üzemidejével. Pontosan sose mértem le, de olyan sose volt, hogy 1 nap 2x kellett volna töltenem, sőt. Ha tippelnem kéne legalább 15-20 óra játékot bír, de lehet többet is.
3.
3.
dcba
Inkabb egy tisztesseges akksit csinalnanak hozza, ami nem merul le 3-4 ora jatek utan.
2.
2.
Yanez
Mi benne az új, ha marad a régi forma? Oké, fejhallgató port, de az X360 kontrollerén nem alapból volt már rajta??? Javítsatok ki, ha tévedek! Szerintem jobban megéri venni egy új játékot! Nehogy már a régi kontrollert valaki a jack dugó miatt cserélje le!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...