HWSW: Íme, a Windows 10 megjelenési dátuma

  • Írta: zoenn
  • 2015. június 1.
  • Megjelenés
Link másolása
Az operációs rendszer július 29-étől lesz elérhető, a Windows 7 SP1 és 8.1 felhasználók már előregisztrálhatnak az ingyenes frissítésre. A vállalat egyelőre csak a PC-s és tabletes verziót dobja piacra, írja a HWSW.

A Microsoft láthatóan nagyon igyekszik tartani a korábban vállalt nyári megjelenési dátumot: amellett, hogy az idei Build és Ignite konferenciák óta nagyon felgyorsult az új buildek kiadási üteme, mostantól már elő is lehet regisztrálni az ingyenes Windows 10 frissítésre. A cég a megjelenési dátumot is bejelentette, az operációs rendszer július 29-étől lesz elérhető. Érdemes kiemelni, hogy az első körben csak a PC-s és tabletes (ez alatt 8 hüvelykesnél nagyobb kijelzővel szerelt eszközök értendőek) verziók kerülnek piacra, a nemrég WIndows 10 Mobile névre keresztelt mobilos változat megjelenési dátumáról egyelőre nincs pontos információ.


Az előregisztrációra szolgáló értesítő Windows 7 SP1 és Windows 8.1 tulajok gépein bukkanhat fel a KB3035583 frissítés letöltése és telepítése után. A tálca jobb szélén megjelenő Windows-ikonra (ezt főleg a hetes verzió felhasználói szúrhatják ki könnyen, lévén ez már az újabb, a Windows 8-cal bevezetett stilizált ablak) kattintva felugrik egy, az új operációs rendszer néhány fontosabb funkcióját szűkszavúan bemutató ismertető, valamint egy regisztrációs lehetőség.

Érdekelnek a tovább részletek a Windows 10 premierjéről? Olvasd el a teljes cikket a HWSW-n!

19.
19.
imige
Minden Windows 7, 8, 8.1 frissíthető lesz 10-re. A kalóz is, de ettől még nem lesz jogtiszta.
A downgrade nem hiszem hogy működik, általában ez egyirányú út.
Windows 7 támogatásának a vége: 2020. január 14.
17.
17.
manderel
#16: Nem kell fizetni. A cikkben sincs szó ilyesmiről.
16.
16.
Elyas
Amúgy ez nem úgy volt h akinek eredeti vannak annak ingyenesen lefrissül, v vmi ilyesmi? Vagy ez már túl van tárgyalva és kiderült h mégis fizetni kell?
15.
15.
razipapi
#14: Ne stresszelj , még 2 honap van megjelenésig. Az asztali PCmen nekem sem jelent meg pedig a legfrissebb Win7 - Ultimatem van. Majd megfog :) Közbe a Laptopon pedig már sikerült is "regisztrálni".
14.
14.
kolba
Nekem még mindig nem jelent meg :S, pedig eredeti win7 home-om van és a frissítést is leszedtem.
13.
13.
DON GONDOCS
Nálam a tálcán kintvan az ikon hogy frissítsek.
12.
12.
manderel
Ha 32 bites WIn 7-em van, azt vajon frissíthetem majd 64bit-es Win 10-re?
9.
9.
KeXxX
Nekem is felbukkant, vajon érdemes lenne váltani? Illetve ha mégsem tetszik a Win 10 akkor vissza downgradelhetem a 7-es verzióra?
7.
7.
logic5
#5: Az agyad az szűnik meg idén :D
6.
6.
Dercsi
Lenne egy kérdésem, ha tudnátok segíteni :) Nekem a win7 eredeti, ha nem frissíteni szeretnék, hanem a Microsoft oldaláról letölteni a 10-et, akkor elfogadja a win7 seriálját, vagy nem? A válaszokat előre is köszönöm!
5.
5.
Starkiller89
#4: Win 7 megszűnik a support még idén.
4.
4.
Dercsi
Én nagyon várom, az árazásra leszek kiváncsi, most win 7 van fent elégedett vagyok vele, a 8.1 kimaradt, lehet hogy erre fogok váltani.
2.
2.
Lorthirash
1.
1.
supair
Úgyis laptopot kell frissítsek.Megvárom míg azzal jönnek már ki......
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...