Filmes felel az NBA 2K16 sztorijáért

  • Írta: fojesz
  • 2015. június 7.
  • Bejelentés
Link másolása
Igaznak bizonyultak a korábbi pletykák, tényleg Spike Lee felel majd az NBA 2K16 karriermódjáért, illetve most már az is biztos, hogy a játék három különböző borítóképpel lesz elérhető.

A 2K Sports hivatalosan is megerősítette az NBA 2K16 kapcsán terjengő pletykákat, az idei rész egyik fő érdekessége valóban a karriermód előtérbe tolása lesz. Ennek érdekében a fejlesztők még egy filmrendezőt is felkértek a munkálatok támogatására, így Spike Lee írja majd a kampány sztoriját, és ő felel a rendezésért is.


A bejelentésből egyelőre csak annyi derült ki, hogy a történet egy fiktív kosaras NBA-vel jött megpróbáltatásai körül forog majd, annak lehetünk szem- és fültanúi, hogy hősünk miként dolgozza fel a sikert és a gazdagságot, hogyan alakul a magánélete, és hogyan birkózik meg a rajongók hadával és a sajtóval.

Nyilván ez a felütés sem túlzottan eredeti, de az ritka, hogy sportjátéknál ekkora figyelmet szenteljenek a karriermód körítésének. Spike Lee egyébként kosárlabda-, illetve Knicks-fanatikus, 1998-ban ő maga is készített egy kosárlabdás filmet (He Got Game) Denzel Washington főszereplésével. Állítólag nem kellett túl sokat győzködni, hogy igent mondjon.

További érdekesség ezen kívül, hogy a játék három különböző borítóval érkezik majd (ezeket helyben is megnézhetitek), ezeken Stephen Curry (Golden State Warriors), James Harden (Houston Rockets) és Anthony Davis (New Orleans Pelicans) fog feszíteni. A 2K leszögezte, hogy ezek a borítóképek valójában egy nagy össze-vissza hajtogatható borító részei, így mindenki megteheti, hogy a kedvencét teszi majd ki a kirakatba, nem számít, hogy melyik kópiát vásároljuk meg.


Az NBA 2K16 szeptember 29-én jelenik meg PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra, de az előrendelők négy nappal korábban megkapják majd.

7.
7.
Tr4nCe
#5: Hajrá! Holnap linkelheted is! Te is ilyen ezermester lehetsz. Mindenhez értesz, de semmi sem tudsz igazán! ;)
6.
6.
Red-E-Kamp Van
5.
5.
br1Koo
De nehéz lehet egy kosaras sztorit akár kitalálni.. Leírom a forgatókönyvet egy este alatt.
4.
4.
Tr4nCe
#2: Szerintem is teljesen jó lett a 15. Egyedül az nem tetszett benne, hogy nem lehet specifikusabban fejleszteni a skilleket karrier módban. Spike Lee meg telitalálat erre a szerepre. Igazi Knicks fanatikus. Epedezve várom mit hoz ki majd belőle!
3.
3.
DarkLord
#2: Játszottál te valamelyik részével? Ennél jobb NBA-s játék nem létezik. Ez a 2K sorozat szinte tökéletes.
2.
2.
Randy Marsh
Pont teljesen felesleges egy ilyen egy kosárlabdás(vagy bármilyen sporttal kapcsolatos)játékba. Inkább csinálnának már végre egy igazán jó NBA játékot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...