E3 2015: Rebootolják a Master of Oriont

  • Írta: fojesz
  • 2015. június 9.
  • Bejelentés
Link másolása
A World of Tanks mögött álló Wargaming még 2013-ban vette át az Ataritól a klasszikus sorozatot, most pedig bejelentette, hogy rebootolni készül azt. Néhány kedvcsináló látnivalóval is szolgálhatunk.

A Wargaming még 2013-ban jelentette be, hogy megvette az Ataritól a Total Annihilation és a Master of Orion címeket, mostanra pedig az is kiderült, hogy az utóbbi egész biztosan tovább élhet majd: az utoljára 2003-ban jelentkezett sorozat rebootot kap.


A fejlesztést nem a Wargaming végzi, a munkálatokat az argentin NGD Studiosra bízta, aki az eredeti széria kulcsfejlesztőivel együttműködve hegeszti az új játékot. Az ígéretei szerint nem csak a látványvilágot turbózzák fel, a klasszikus játékmeneten (megőrizve annak fontosabb értékeit) is számos ponton finomítottak. Átalakul a kezelőfelület, új tutorial-részt kap a játék, és friss lesz a hanganyag is, mind az aláfestő zenéket, mind a szinkronokat tekintve.


A körökre osztott stratégia lényege a régi, a játék által kínált (és a korábbi részekből visszaköszönő) fajok egyikével kell meghódítanunk a galaxist, kolonizálnunk kell a bolygókat, és persze menedzselnünk kell azokat - mindebben számos hadi, diplomáciai, technológiai és gazdasági eszköz segít majd bennünket.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...