Master of Orion: Conquer the Stars MAC, PC

A Simtex klasszikus stratégiai játékának rebootja, a Wargaming gondozásában.
Típus: Stratégia

Master of Orion: Conquer the Stars teszt

A Master of Orion-sorozat megkerülhetetlen mérföldkő a 4X műfaj történetében, azóta is hozzá mérik a témában érkező játékokat. Mennyi esélye van a rebootnak felnőni őseihez?

Master of Orion - hamarosan itt a végleges változat

Már egy éve bejelentették a Master of Orion rebootját, ami felett a Wargaming csapata bábáskodik. Az Early Access-verzió február óta éles, ám a hónap végén már a végleges változatnak örülhetünk.

Ütős szinkrongárdával jön a Master of Orion-reboot

Jövő héten lövik fel a Steamre a Master of Orion-reboot Early Access-változatát, ennek apropóján pedig azt is elárulták a készítők, hogy kik fogják szinkronizálni a megújult klasszikust.

Így fest a Master of Orion-reboot

Mint ismert, a World of Tanksről elhíresült Wargaming lecsapott a klasszikus 4X-stratégia, a Master of Orion jogaira. Az idei E3-on leplezték le a rebootot, és most végre a játékmenetbe is belenézhetünk.

E3 2015: Rebootolják a Master of Oriont

A World of Tanks mögött álló Wargaming még 2013-ban vette át az Ataritól a klasszikus sorozatot, most pedig bejelentette, hogy rebootolni készül azt. Néhány kedvcsináló látnivalóval is szolgálhatunk.

Új gazdára lelt a Total Annihilation

Új gazdára talált a Total Annihilation és a Master of Orion is, miután az amerikai Atari csődeljárása során elárverezték mindkét címet. Az új tulajdonos a World of Tanksről is ismert Wargaming.net.