E3 2006: Koei felhozatal

  • Írta: Daks
  • 2006. április 29.
  • Érdekesség
Link másolása
Ma este a Koei is előállt az E3-as felhozatalával, melyben több új cím is helyet kapoott. A cég abszolút favoritja a Dynasty Warriors, melyből 5 új epizódot mutatnak majd be.

Ma este a Koei is előállt az E3-as felhozatalával, melyben több új cím is helyet kapoott. A cég abszolút favoritja a Dynasty Warriors, melyből 5 új epizódot mutatnak majd be.

Fatal Inertia: Playstation 3 exkluzív masszív nextgen anyag, mely az Episode 1-es kocsiversenyek és a Wipeout sajátos keverése lesz. Galériánkban 6 korábbi képet találtok az anyagról.

Bladestorm: Hundred Years War: Szintén Playstation 3-ra készülő akciójáték, melyet sokan már most a Dynasty Warriors-hoz hasonlítanak. Az első képek és infók az E3-on jönnek majd.

Samurai Warriors 2: Xbox 360-ra és Playstation 2-re készülő izgalmas Beat'm Up játék, melyet az Omega Force készít. Az első rész 2004. novemberében jelent meg, sőt már készül a PSP-s kiadás is State of War címmel. Fincsi.

Gitaroo-Man Lives!: A zenés sikersorozat Playstation Portable-ra hegesztett legújabb része, melyből ma 26 új képet is kaptunk! A jobb oldali kapcsolódó játékok menüben a megfelelő helyre való kattintással minden screenshot megtekinthető.

Dynasty Warriors Vol. 2: A Dynasty Warriors PSP-s verziójának második része, melyből a régebbi képlopásokat szintén a galériánkban találhatjátok.

Dynasty Warriors DS: Újabb átírat, mely vélhetően remekül ki fogja használni a Nintendo duplaképernyős, érintéssel navigálható minikonzoljának tulajdonságait.

Uncharted Waters Online:
Kizárólag online használható MMO gamma, melyről egyelőre semmi információt nem engednek kiszivárogni.

Dynasty Warriors BB: Dynasty Warriors témájú, internetes játékra kihegyezett akció stuff, mely vélhetően más címmel fog majd megjelenni. Az első infók természetesen erről is az E3-on érkeznek majd!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...