Samurai Warriors 2: Empires

Izgalmas Beat'm Up játék az Omega Force-tól. Az első rész 2004. novemberében jelent meg, majd jött a PS2-es és végül a PC-s változat.
Típus: Akció, Verekedõs

A héten megjelenő játékok listája

Rendkívül izgalmas hétnek nézünk elébe, becsüljük is meg jól, hiszen a szokásos nyári uborkaszezon miatt előfordulhat, hogy hosszú hetekig nem érkezik majd ennyi jó cím.

PC-re is megjelenik a Samurai Warriors 2

Múlt héten számoltunk be a Dynasty Warriors 6 PC-s átiratának készültéről, azóta szinte levegőt se tudtunk venni, erre a KOEI újabb bejelentéssel rukkolt elő.

A jövő heti játékmegjelenések

Izgalmas jövő hétnek nézünk elébe, mikor hivatalosan is elkezdődik a tavasz: érkezik a PC-s Jade Empire, a Sims 2: Seasons, az új SSX és a Bullet Witch is.

Több mint 350 friss kép került galériánkba

Több mint 350 új képet sikerült feltöltenünk galériánkba a mai napon: Bioshock, Cellfactor, Command & Conquer és még sok más finomság várja az érdeklődőket.

Közel hatszáz friss kép landolt galériánkban

Karácsony előtti galériafrissítésünk "nem pite": közel hatszáz képet töltöttünk fel galériánkba, mely legtöbbje várva-várt címeket prezentál. Érdemes lecsekkolni a felhozatalt!

Samurai Warriors 2 - Európában a japán sikerjáték

Újabb japán játék kerül kiadásra az öreg kontinensen - ezúttal a Samurai Warriors második része van terítéken, így a PSP-s változat mellett erre is várhatunk.

Galériafrissítés közel 230 vadi új képpel!

Újfent igazán izgalmas és színes galériaösszeállítást készítettünk Nektek! A 230 kép mindegyike igazi szenzáció, érdemes hát leellenőrizni a teljes felhozatalt.

E3 2006: Koei felhozatal

Ma este a Koei is előállt az E3-as felhozatalával, melyben több új cím is helyet kapoott. A cég abszolút favoritja a Dynasty Warriors, melyből 5 új epizódot mutatnak majd be.