E3 2015: Square Enix beharangozó videó

  • Írta: Shifty
  • 2015. június 14.
  • Érdekesség
Link másolása
Jövő hét kedden saját konferenciát tart majd a Square Enix, ahol jó eséllyel nem csak a már bejelentett Deus Ex: Mankind Dividedról tudhatunk meg többet, de végre lehull a lepel a kiadó egyik új játékáról is. Itt a felvezető videó.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a szebb napokat is megélt Square Enix idén teljesen különálló műsorral készül az E3-ra. A kedd este kezdődő konferenciájukon jó eséllyel a nemrég bemutatott Deus Ex: Mankind Dividedon és a cég többi, már bejelentett játékán lesz a hangsúly, de a japánok megígérték, egy új játékot is lelepleznek majd.


A show-t beharangozó videó mindenesetre sejtelmes, sőt, az aláfestő zene olyasvalamit is előirányoz, amivel akár nagyon sok rajongó álmát válthatná valóra a kiadó. Folytatást kap a Chrono Trigger? Vagy esetleg jön a remastered kiadás?

6.
6.
Pain
#5: Zene az a Chrono Triggerből Frog zenéje, kicsit átdolgozva. :) Ez alapján nagyon remélem, hogy valami jó kis Chrono rész van készülőben. Akár a Trigger remakje is lehet, nagyon örülnék neki.
5.
5.
gorgo
A zene olyan mint régen a C-64 időkben :)
4.
4.
GAMEROD
Remélem Hitman is lesz. Az előző része is mintha tegnap jelent volna meg, és mégis elég retró már.
3.
3.
simon 555
Egy új játékot?
Legalább 6 címet sípoltak ki, szerintem ez eléggé indikálja, hogy legalább 6 bejelentés lesz :D Egy már ismert játék címét minek titkolnák?
2.
2.
manhunt1992
Ez egy hulladék videó. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...