Már most rekorder a Bloodstained

  • Írta: fojesz
  • 2015. június 15.
  • Hír
Link másolása
Rengeteg pénzt adományoztak a rajongók a Bloodstained fejlesztésére, Koji Igarashi új játéka így már most rekordernek számít. Eddig egy játékprojektre sem gyűlt össze ennyi pénz a Kickstarteren.

Véget ért a Bloodstained: Ritual of the Night Kickstarter-kampánya, és a gyűjtés remekül sikerült: habár a készítők 500 ezer dollárt reméltek a támogatóktól, végül ennek a tizenegyszeresét, 5,5 millió dollárt zsebelhettek be. Ez egy rekordot is hozott a projektnek: a Kickstarteren még nem volt olyan játék, amire ennyi pénzt dobtak volna össze a rajongók.

A Bloodstained mögött a Konamitól 20 év után távozó Koji Igarashi áll, aki a sorozat atyjaként a Castlevania szellemi örökösét szeretné elkészíteni az Inti Creates csapatával. A 65 ezer támogatónak hála a játék nem csak PC-re, PS4-re és Xbox One-ra fog megjelenni 2017-ben, hanem Wii U-ra és Vitára is, illetve egy, az előzményeket elmesélő minijátékra, egy roguelike játékmenetet ígérő dungeonre és egy úgynevezett "boss revenge" játékmódra is számíthatunk majd a srácoktól.

A játék munkálatainál Michiru Yamane és Ippo Yamada zenészek, Ayami Kojima és Yoshitaka Amano grafikusok, valamint David Hayter és Robbie Belgrade szinkronszínészek is közreműködnek.

5.
5.
fojesz
#4: A leadben ugyan szerepelt, de a te kedvedért pontosítom: ez a Kickstarterre vonatkozik.
4.
4.
Dio papa
#3: "Ez egy rekordot is hozott a projektnek: még nem volt olyan játék, amire ennyi pénzt dobtak volna össze a rajongók."

De, volt.
3.
3.
fojesz
#2: De azt a pénzt nem Kickstarteren szedték össze.
2.
2.
Dio papa
Gondolom a Star Citizen 80+ dollárja az semmi. :)
1.
1.
XuChi
Várjuk szeretettel. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...