Bemutatkozik a Bloodstained, a Castlevania utódja

  • Írta: zoenn
  • 2015. május 12.
  • Bejelentés
Link másolása
A klasszikus Castlevaniák direktora, Koji “IGA” Igarashi leleplezte legújabb játékát, a Bloodstained: Ritual of the Nightot, amelyre egy éjszaka alatt összejött a pénz a Kickstarteren. Egy hamisítatlan 2,5D-s akció-platform lesz.

A Bloodstained: Ritual of the Nighton az eredeti Castlevania direktora, Koji “IGA” Igarashi dolgozik. Az úriember marad a kaptafánál: a játék a Castlevania szellemi utódjának számít, azaz egy gótikus környezetben játszódó, horrorelemekkel teletömött 2,5D-s akció-platformjáték lesz.

A Kickstarter-kampány tegnap indult, a csapat 500 ezer dollárt kért a Bloodstained elkészítésére, és pár óra alatt már össze is gyűlt az elvárt összeg duplája, köszönhetően a veterán rajongóknak. Így már az olyan alternatív célok is finanszírozottak, mint a keményfedeles művészeti album, a két játszható karakter, a Nightmare nehézségi szint, David Hayter szinkronja, a cheat kódok és a helyi kooperatív mód. 

A fejlesztést az Inti Creates végzi, ugyanez a stúdió közreműködik a Keiji Inafune-féle Mighty No. 9 munkálatainál is. Az adományozásból még 31 nap hátra van, Igarashiék törhetik a fejüket az új stretch goalokon.

A játék PC-re, Xbox One-ra és PS4-re készül, és dobozos formában is megjelenik!

8.
8.
petimanus
#7: Nem sajnos. Pedig szerintem érkezett annyi visszajelzés már mindenhonnan, hogy harmadjára talán már kifejezetten jó lenne. De nem, a második résszel lezárult.
7.
7.
Aanash
Amúgy a Castlevania - Lords Of Shadow-nak lesz harmadik része?
6.
6.
azureknight0715
Nekem a régi n64-es castlevania jött be. Olyat kéne csinálni mert ez az új amit csináltak nagyon messze áll az igazitól
5.
5.
petimanus
#3: Nem az új játékmódokat fizeted ki...Nem X összegbe kerül elkészíteni egy játékmódot. A költségvetést növeled, talán egy-két új alkalmazott bérezését, akikkel könnyebb a munkaterhet elosztani, így több mindenre fókuszálhatnak. A minimum összeg elég egy csupasz játékhoz, a plusz ficsőrök azok ígéretek a fejlesztőtől, hogy valahogy meghálálják a közönség adományát.
A háromszoros siker nem gond. Ahogyan hallhattad a videóban, olvashattad a cikket, befektetők is állnak a játék mögött, csak kellett a kickstarter, hogy megmutassák, van igény rá...És nem csak egy közvélemény kutatás, ahol fű-fa bejelöli, h jah, jöjjön, hanem olyan igény, hogy emberek pénzt adnak a célért. Van tőke mögötte, van közönségi támogatás, s ez utóbbi, mind anyagilag, mint piac igényfelmérésileg ott áll mögötte.
Nem hiszem, hogy elkényezteti a fejlesztőket. Az early acces sokkal ártalmasabb, mint ez.
Persze, mindig lehetne előbb a világ problémáin segíteni, de fogyasztói társadalom korában élünk sajnos. Főleg amerikában sokkal kevesebben gondolkodnak az adományozáson, vagy más ügyek segítésén. Egyébként rengeteg féle kickstarter van. Vannak, amik nemes ügynek gyűjtenek, lehet oda is adományozni...Vagy lehet ugye összedobni dollár ezreket valakinek krumplisalátára.
Én örülök, hogy kickstarterhez fordult Igarashi. Egy lépéssel közvetlenebb a kapcsolat a fejlesztő és a játékosok között.
4.
4.
DON GONDOCS
Maga a játék egész jónak tűnik, majd a GOG-ról beszerzendő.
3.
3.
Red-E-Kamp Van
Plusz pénz ilyenre, hogy nightmare mód, meg cheatek? Meg úgy egyáltalán bármi ilyenre, ami nem igényel valódi plusz pénzt?( a néhány plusz munkaóra nem beleszámítandó, főleg nem ekkora költségtöbblettel.)
Én nem sajnálom, de azért hogy egy játékra is előre, majd háromszoros pénzösszeg jöjjön össze, azért ez még mindig gond. Elkényezteti ez a kickstarter az embereket.
Ennyi pénzt a harmadik világba ölnének bele, ennyire látványos módon, nagyobb visszahatással lenne a világra.Előbb utóbb még a játékfejlesztésre is jobb hatással, ez biztos.
De nem eltérni akartam, csak.. ..mindegy.
2.
2.
daenath
Ez jo lesz, vegre a Symphony of the Night folytatasa eljon :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...