Bloodstained: Ritual of the Night PC, PS4, XBOXONE

A klasszikus Castlevaniák spirituális utódja az eredeti alkotóktól.
Típus: 2, 5D-s, Akció, Horror, Platform

Mobilra tart a Bloodstained: Ritual of the Night

Örülhetnek a Bloodstained rajongói, hiszen az utóbbi évek egyik legjobb akció-platformere és a klasszikus Castlevaniák szellemi örököse hamarosan tiszteletét teszi iOS-es és androidos mobileszközökön is.

Mégsem kap roguelike-módot a Bloodstained

Koji Igarashiék kifaroltak a Bloodstained: Ritual of the Night Kickstarter-kampányának egyik stretch goalja mögül, technikai okokból nem tudják megvalósítani a beígért roguelike-módot.

Íme, az Xbox Game Pass konzolos újdonságai

A Microsoft bejelentette, hogy milyen újdonságokra számíthatnak a hónap második felében az Xbox Game Pass konzolos előfizetői. Verekedős játék, raliszimulátor és egy LEGO-játék is helyet kapott a felhozatalban többek között.

Brit toplista: tarolt a Super Mario Maker 2

A Nintendo játékai az elmúlt időszakban rendszeresen remek rajtot tudhattak maguk mögött, ezúttal a Super Mario Maker 2 szerezte meg könnyedén az első helyet. Ugyanakkor több új befutó is képes volt bejutni a top 5-be.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A következő napok során több izgalmas megjelenéssel is számolhatunk, ám a legnagyobb durranások kétségtelenül a száguldó cirkuszhoz és a Cthulhu-mítoszhoz kapcsolódnak. És persze kilenc év után végre itt a PC-s Heavy Rain is!

Beszédes a Bloodstained launch trailere

Megjelent a Bloodstained: Ritual of the Night, így nem meglepő, hogy érkezett hozzá egy launch trailer is. A Castlevaniára hasonlító játék kedvcsinálója sokat elárul a jövőben érkező ingyenes frissítésekről, s még a Shovel Knight is felbukkan.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az E3 lecsengésével a kiadók és fejlesztők is visszatértek a régi kerékvágásba, a következő napokban érezhetően több játékmegjelenésünk lesz, mint az elmúlt hetekben. Össze is szedtük egy szép listába őket!

Júniusban fut be a Bloodstained: Ritual of the Night

A Castlevania szellemi örökösét nyárra vártuk, és a fejlesztők nem is hazudtak: a 2,5D-s akció-platformer júniusban érkezik mindegyik platformra. Négy év fejlesztési idő után végre révbe ér a Bloodstained: Ritual of the Night.

Ennyit fejlődött a Bloodstained: Ritual of the Night

Az 505 Games és az ArtPlay jóvoltából egy vadonatúj előzetest kapott a régóta fejlesztés alatt álló 2,5D-s sidescroller akció-RPG, melyben az elmúlt év grafikai előrelépését kísérhetjük figyelemmel.

Nyáron jön a Bloodstained: Ritual of the Night

Többszöri halasztás után, úgy tűnik, hamarosan végre révbe ér a közösségi finanszírozásból fejlesztett Bloodstained: Ritual of the Night. A játék a legújabb tervek szerint a nyári megjelenést célozza meg.