E3 2015: Halo 5: Guardians kedvcsinálók

  • Írta: zoenn
  • 2015. június 15.
  • Videó
Link másolása
A bemutatók sorát a Halo 5: Guardians nyitotta a Microsoft konferenciáján, friss gameplay-jel és a multis Warzone mód előzetesével leptek meg minket a 343 Industries illetékesei. A játék október végén landol Xbox One-on.

A 343 fejese, Bonnie Ross mutatta be a Halo 5: Guardianst a Microsoft showján, kiemelte, hogy ez az első rész a sorozatban, amit az alapoktól kezdve az Xbox One-ra fejlesztettek. A kooperatív kampány bemutatója scriptelt jelenetekkel volt tömve, nem sokat láthattunk a sorozatra jellemző okos M.I.-ből.

Társainknak parancsokat oszthatunk, és újraéleszthetjük őket, ha padlót fogtak. A grafika érezhetően javult, az akció pergős, egyből a Call of Duty jutott az eszünkbe.


A játék Warzone módja 24 játékost támogat, ha nem jönne össze a társaság, akkor a mesterséges intelligencia ellen is harcolhatunk. A térképek négyszer akkorák, mint korábban. A srácok a zökkenőmentes online élményre gyúrtak rá, a co-opba egy gombnyomásra csatlakozhatunk (drop in, drop out).


A single és a multi egyaránt 60 fps-sel szakít. A Halo 5: Guardians október 27-én jelenik meg.

4.
4.
Azadojat
Azért, hogy egyből a CoD jutott a tisztelt szerkesztő brigád eszébe az elég sajnálatos... a Halo akció mindig is pörgős volt, az MI-t ne is firtassuk, h mennyivel jobb, mint a CoD-é, grafikát szerintem megint kár egy exkluzív címnél felhozni, jet dashing pedig már volt a 4. részben is, ami majd 3 éves cím. Parancsosztogatás, újraélesztés elismerem, hogy nem a sorozat sajátja, de könyörgöm nézzünk már körül, hogy az első rész mit adott a modern FPS-ek világába és ne keverjünk ide más FPS címeket. Nincs semmi bajom a CoD-dal félreértés ne essék, egyszerűen nincs értelme hasonlítgatni.
3.
3.
Azadojat
Brutálisan sötét a hangulat, a zene epikus, utasítható csapattársak, co-op, Master Chief, Convenant, Prometheans... már csak Cortana hiányzik! Nem lepődnék meg, ha felbukkanna a játékban :D
2.
2.
DON GONDOCS
Igazi háborús hangulat uralta a bemutatót. Sokkal jobb lesz mit az előző részek.
1.
1.
PaprikaJancsi
Baromi jól nézet ki, és hihetetlen epikus volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...