E3 2015: Ilyenek lesznek az EA idei sportjátékai

  • Írta: zoenn
  • 2015. június 15.
  • Hír
Link másolása
Idén sem maradnak ki a szórásból az EA Sports címei. A kiadó konferenciáján több érdekességet is megtudtunk a FIFA, a Madden NFL, az NHL és az NBA Live 16-os számmal ellátott iterációiról.

NHL 16

A jégkorong egy gyors tempójú játék, ám a játékosok kreativitása eddig csupán nyomokban volt felfedezhető. Az EA Canada viszont emeli a tétet, a hokisok már tudják, hogyan vegyék át a korongot, miközben siklanak, gyorsulnak, vagy fordulnak. A fejlesztők több beleszólást ígérnek a kontrollba, a rendszer megpróbálja előre jelezni, hogy mit is szeretnénk csinálni, nem fogja vissza a játékost. Ez jóval nagyobb realizmust eredményez. A játékban lesz négyfős kooperatív mód és online versenyek is, illetve teljesen testre szabható Be A Pro karriermód is. Csapatunk menedzselését is elvállalhatjuk a Be A GM módban.

Az NHL 16 november 16-án érkezik PS4-re és Xbox One-ra.


NBA Live 16

Az EA Sports kosárlabdás címe szeptember 29-én jelenik meg PS4-re és Xbox One-ra, ugyanazon a napon, mint az NBA 2K16. A Live Motion névre keresztelt új funkciót már két éve fejlesztik, a cél az, hogy a megszüntessék a beragadt animációkból fakadó érzést. A fizika és a motion capture egyesítésével több ezer új animáció kerül a játékba.

A GameFaceHD technológia segítségével egy szimpla mobilos alkalmazással bevihetjük arcunkat az NBA Live 2016-ba. A művelet kevesebb, mint 10 másodpercet vesz igénybe.



Madden NFL 16

A Draft Champions módban megalkothatjuk saját NFL-csapatunkat. A draftolási fordulóban három játékos közül választhatunk, az elkészült teammel szólóban és online is nyomulhatunk. A fejlesztők javították a passzolásokat, illetve a quarterbackek és a receiverek játékát is. A játék augusztus 25-én érkezik PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra.


FIFA 16

A készítők jelentősen továbbfejlesztik a védők mesterséges intelligenciáját, a támadóknak sokkal nehezebb lesz kapura törniük, de már a középpályán is kellemetlen meglepetésben részesülhetnek. Passzoknál már nem kell nyomva tartanunk a megfelelő gombot, elég egyszer, de határozottan megpöccenteni. A FIFA Trainer nevű fícsör bekapcsolható, jó tanácsokkal látja el a kezdő játékosokat.

A FIFA 15 szeptember 25-én érkezik szinte minden létező platformra.

1.
1.
gorgo
Az NHL miért nem jön 360 ra?Még jó hogy a Fifát ki adják 360-ra!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...