E3 2015: Új motort fejleszt a Capcom a Morpheusra

Link másolása
A Capcom a Project Morpheusra is készíteni fog játékokat, ehhez pedig egy új grafikus motort fejleszt. Az engine képes lesz 1080p-ben, 60 fps-sel renderelni, melynek elérése kritikus pont a VR-os játékok esetében.

Új grafikus motort fejleszt a Capcom a Project Morpheus-os játékaihoz. A Sony-féle VR-szemüveg csak 2016-ban jön, így van még idejük munkára. A motor képes lesz 60 fps-sel, 1080p-ben renderelni a játékokat, mely a VR-szemüveges játékok esetében különösen fontos.

A Capcom elég jól áll már a motor fejlesztésével, és az E3-ra már egy KITCHEN nevű demót is hozott magával, ahol a játékosok egy aprólékosan felépített konyhában nézelődhetnek. Reméljük, hamarosan mi is megnézhetjük mozgás közben a demót, vagy akár a motort.

11.
11.
KopyAti
Egy picit pesszimista vagy, nem?
10.
10.
Meg lesz az, maximum vissza lesznek butítva egy commodore 16 szintjére... :D Najó, de most komolyan, egyre inkább buktának látszik konzol tulajnak lenni ... :/
9.
9.
A Pulyka
#6: Csak azt nem tudom ki fog tripla AAA-s címeket fejleszteni kizárolag pc-re...
8.
8.
mestermagyar
#6: Vinni még elviszi, de az az 1080p el lesz osztva a szemeid között.

Konzolgen végére már rég nem fullhd lesz a megszokott ha esetleg elterjednének és fejlődnének a VR szemcsik. Nyugi, hamar elkopik az a 1080p 60fps.
6.
6.
zozo76hun
mivel a ps4 is nehezen hozza az 1080p, plane 60fps-el nekem az az erzesem hogy a konzolos VR buli csak egyszerubb jatekot fog erinteni, es nem a tripla AAA-s cimeket viszi majd mint PCn. ide azert kakao is kell.
4.
4.
exonic
#1: Ez a Playstationos VR, egyedül playstationnel kompatibilis, pcseknek ott az oculus
3.
3.
arcadia
2.
2.
arcadia
Drukkolok ennek a szemüveg sztorinak, hogy legyenek rá jó játékok és hozza a minőséget. Ps4 tulajkénk ebben vagyok érdekelt:))
1.
1.
mestermagyar
"A motor képes lesz 60 fps-sel 1080p-ben renderelni a játékokat, "

Pakssal bármi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...