E3 2015: Ezek a játékok jönnek PS Vitára

  • Írta: zoenn
  • 2015. június 19.
  • Videó
Link másolása
Sokak szerint a PS Vita halott, és pont a Sony nyírta ki, hiszen bevallottan nem fejleszt rá AAA-s játékot. Nem az a baj, hogy kevés játék jön a handheldre, hanem arról, hogy ezek jobbára indie címek.

A Los Angeles-i kiállításon a Sony Worldwide Studios elnöke, Shuhei Yoshida ismét leszögezte, hogy a Sony nem csinál AAA-s címet, bár szerinte ettől függetlenül remek játékok érkeznek a masinára. (Mondjuk ezeket egy Killzone: Mercenaryvel, vagy egy Uncharted: Golden Abyss-szel össze sem lehet hasonlítani.)

Azért a cég egy külön trailert szentelt a PS Vita játékfelhozatalának. Titeket melyik cím érdekel a legjobban?

16.
16.
Naridar
A méregdrága memóriakártya miatt (amit 2-3 játék már megtölt) mindenki sokkal inkább meggoldolja hogy mit vesz rá és a hardver is pont a ARM processzorok fejlődésének robbanása előtti utolsó pillanatot tükrözi: elég erős ahhoz, hogy a 3DS-es olcsón elkészíthető grafika ne legyen rá elég, viszont egyes újabb tabletekkel szemben nem elég erős ahhoz, hogy a nagykonzolos játékokat 1-az-1-ben portolni lehessen (és a különböző hardverarchitektúra miatt a PS3-as játékokat is körülményes).

MicroSD kártya támogatás (akár egy mSD-game card adapter, akár ha kalózmódosítás is) és Steam-leárazáshoz hasonló akciók sokat dobhatnának az eladásokon és talán látnák a játékfejlesztők, hogy van keresnivalójuk a gépen.
15.
15.
Yanez
#14: Sajnos. Kb az a helyzet, mint a WiiU tábla kontrollerével, amiben szintén van potenciál, de szinte alig-alig akad valami érdemleges megoldás.
14.
14.
Trapyd
#9: Nem ismerem pontosan a gépre kapható játékok listáját, de így látatlanban is úgy sejtem, hogy ezek töredéke, használja ki a gép lehetőségeit. Ez egy nagyszerű konzol és hatalmas pazarlás, így eltékozolni.
13.
13.
keiji maeda
#9: te miről beszélsz ? alig van rá játék , a store is csak a psp , ps1 játékokkal van rá tele, önálló ps vita játék ami nem indie cím nincs , nem értem annak idején a rohadt psp- re hogy tudtak minden egyes AAA cím mellé csinálni egy psp verziót is , szánalmas , a vitára alig bírok találni az uncharted , resistance, killzone , mellé játékot kénytelen vagyok beszerezni rá azokat a hd collecton kiadásokat amiket ps3-ra is koadtak pl , ratchet collection , god of war 1-2 , de ez szánalmas pedig ebbe a masinába van erő de sajnos többet használom skype-ra mint játékra
12.
12.
myrte
#3: Sajnos még annak sem. Azt a pár címet, ami érdekes, azt egy megszállott gamer seperc idő alatt kijátssza...
10.
10.
rossitibi
Ki akar játszani ezekkel a commodore64 szintű szemetekkel!? Mi ez a hülye divat mostanában? Csak ennyit tudnak letenni az asztalra? Egy marha elkezdte,azóta nyomják ezeket a sz@rokat! Vicc...
6.
6.
maktub
#3: Annyiból mindenképpen baj, hogy a gépnek így indie fronton sincs jóformán semmije, amit önállóan fel tudna mutatni.
5.
5.
deviques
Hát ez igazán kiábrándító! Annak idején vaciláltam a PS Vita és a 3DS között, most már végérvényesen látom, hogy rosszúl döntöttem.
3.
3.
Yanez
#2: Az nem baj. Én egyes játékokat inkább csak Vita-n tolok, mert ott az igazi. Pl: Rayman, Hotline Miami, meg mindent ami Indie. Ám speciel ezért egyáltalán nem éri meg beruházni a handheld-re, hacsak nem vagy megszállott gamer. :)
2.
2.
maktub
Az a baj szerintem, hogy még az indie-címek se kifejezetten Vitára készülnek. A videóban szereplő játékok nagyja jön Ps4-re is.
1.
1.
A Lost Dimension, BlazBlue és a Mighty No. 9 jó kis játékok lesznek!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...