Severed Vita

A Drinkbox Studios alkotását a gesztusaiddal is irányíthatod.
Típus: Kalandjáték

Íme, a PlayStation Plus márciusi kínálata

Lerántotta a leplet a Sony a márciusi PlayStation Plus-felhozatalról. Többek között a Tearaway Unfolded, az Earth Defense Force 2025 és a Lumo is helyet kapott az aktuális listán.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatódik az őszi játékőrület, igaz, ezúttal mérsékeltebb tempóban iparkodtak a kiadók és a fejlesztőcégek. Kiegészül a Destiny, folytatódik a Batman, és a kosárlabda-rajongók is melegíthetik a kontrollereiket.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten is készültünk nektek játékmegjelenési listával, ráadásul kifejezetten terjedelmes darab lett a mostani. Főleg az epizodikus sorozatok folytatásainak és letölthető indie címeknek örülhetünk.

Severed - hó végén jön a Vita-exkluzív

A Severed is eltűnt az utóbbi időben, pedig már egy éve boltokban kellene lennie. Sebaj, a fejlesztőcsapat most bejelentette a végleges megjelenési dátumot, és egy új gameplay trailert is villantott.

Severed - traileren a Guacamelee-csapat új játéka

Új előzetest kapott a Tales from Space: Mutant Blobs Attack!-et és a Guacamelee!-t is jegyző Drinkbox Studios legújabb játéka, a félkarú, családját megmenteni induló Sasha kalandját bemutató Severed. A játék PS Vitára fog megjelenni.

E3 2015: Ezek a játékok jönnek PS Vitára

Sokak szerint a PS Vita halott, és pont a Sony nyírta ki, hiszen bevallottan nem fejleszt rá AAA-s játékot. Nem az a baj, hogy kevés játék jön a handheldre, hanem arról, hogy ezek jobbára indie címek.

A heti galériafrissítés

A hétvége két jeles eseménytől volt hangos, a The Game Awards és a PlayStation huszadik szülinapjának apropóján tartott buliról egy raklapnyi ropogós screenshotot zsákoltunk be. Csak a nagyágyúkra koncentrálunk.

Futtottak még a PlayStation Experience-en

A fontosabb címeken kívül számos kisebb indie játék érkezik PS4-re és PS Vitára. Ebben a hírünkben szépen csokorba szedtük az összes érdekes bejelentést Las Vegasból. A handheldesek jól figyeljenek!