World of Final Fantasy PS4, Vita

A PS4-re és Vitára megjelent JRPG-ben összementek a már ismert világ karakterei.
Típus: Fantasy, JRPG

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések. Habár a hónap nagyágyúira még várni kell, a következő napokban sem fogunk unatkozni, szinte minden platformra érkezik majd egy nagy adag cím.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az elmúlt hetek őrülete után behúzták a kéziféket a kiadók és fejlesztők, az év hátralévő időszakában már jóval kevesebb premierre számíthatunk. Szerencsére azért így is lesz mivel játszani!

World of Final Fantasy - novemberben érkezik PC-re

A Square Enix bejelentette, hogy érkezik a World of Final Fantasy PC-s portja, méghozzá még idén, november 21-én. A bejelentés mellé egy elmaradhatatlan trailer is érkezett.

World of Final Fantasy teszt

Az utóbbi években a sorozat darabjai inkább a realisztikus grafikai stílust követték, ideje volt hát visszatérni a gyökerekhez, a kistestű és nagyfejű cuki karakterekhez. Az aranyos küllem alatt azonban igazi hardcore JRPG lapul.

Brit toplista: tartja magát a Battlefield 1

Hiába jelent meg a múlt héten az EA második őszi sikervárományosa, a Titanfall 2, nem volt képes letaszítani trónjáról a Battlefield 1-et. A Skyrim: Special Edition csípte meg a dobogó második fokát.

A jövő héten jön a World of Final Fantasy demója

Pár nap múlva kipróbálhatjuk a családbarát World of Final Fantasy demóját PS4-en és PS Vitán. A játék aranyos művészeti stílusa bizonyára sokakat megérint majd. A nyitóanimációt már most megnézhetitek.

E3 2016: Dátumot kapott a World of Final Fantasy

A Final Fantasy XII remastere után egy másik Final Fantasy-bejelentéssel is szolgálhatunk: a Square Enix egy új trailer társaságában árulta el, hogy mikor várható a World of Final Fantasy megjelenése.

Cuki kedvcsináló a World of Final Fantasyhez

A JRPG-k szerelmesei örülhetnek, elvégre a hétvégén rendezték meg Japánban a Jump Festa nevű eseményt, ahonnan nem hiányozhatott a mókás karakterekkel operáló World of Final Fantasy sem.

Futtottak még a Tokyo Game Shown

Néhány kisebb-nagyobb japán játék előzetesével még adósak vagyunk, így a Tokyo Game Show kapcsán új felvételeket láthattok a minecraftos Dragon Questről, a World of Final Fantasyról és a The Tomorrow Childrenről is.

E3 2015: Ezek a játékok jönnek PS Vitára

Sokak szerint a PS Vita halott, és pont a Sony nyírta ki, hiszen bevallottan nem fejleszt rá AAA-s játékot. Nem az a baj, hogy kevés játék jön a handheldre, hanem arról, hogy ezek jobbára indie címek.