Újabb 15 perc a Rise of the Tomb Raiderből

  • Írta: fojesz
  • 2015. június 21.
  • Videó
Link másolása
Az E3-on két demóval is képviseltette magát a Rise of the Tomb Raider, az egyikből viszont csak kézikamerás részleteket láthattunk eddig. Most megérkezett teljes egészében, és kiváló minőségben.

Az alábbi, részletekben már látott demó valójában a Microsoft konferenciáján bemutatott gameplay jelenetek folytatása: Lara és Jonah elszakadnak egymástól, hősnőnk pedig egy hóvihar közepén találja magát, így próbál meg menedék és fegyver után kutatni. Miközben épp álomra hajtaná a fejét, egy rejtélyes társasággal hozza össze a sors, és még egy grizzlybe is beleszalad a nagy akciózás közben.

A Rise of the Tomb Raider november 10-én jelenik meg Xbox One-ra és Xbox 360-ra.

53.
53.
simon 555
#51: LOL
"Annyit nem érnek mind, amit éppen kagylóba helyeztem"
Komolytalan vagy haver.
52.
52.
dzsiádzsó
#46: Régen volt is Indiana Jones játék, elég jó is volt, ps2 toltam vele, ha jól emlékszem Harrison Ford szinkronizálta, tényleg hangulatos volt, sajna azóta csak legoba hozzák ki, nem tudom miért :/--
51.
51.
dzsiádzsó
#47: Sületlenségeket hordasz össze-vissza, amit mások is látnak, amúgy meg szimplán hazudsz is már, de attól nem lesz igazad, tanulj meg olvasni, vagy írott szöveget értelmezni, mert itt nem én kezdtem a konzolharcot, sőt, ha egy betűt is értettél volna, abból, amit írtam, pont én nem támogatom jelen generáció esetében, hogy bármiért egymásnak ugorjanak fanok.
Gáz vagy...
50.
50.
Solid Snake1984
#46: Ez tényleg marha jó! :D
49.
49.
Yanez
#46: Ez a kép nagyon király! :D
47.
47.
simon 555
#41: Aha, persze. Amikor lebutítanak egy játékot az eredeti látványról akkor te vagy a leghangosabb, hogy a PC-s verziót a konzolosok végett butítják le mert nem bírnák el, de itt amikor a konzol "tartja" vissza a másik konzolt akkor az persze nem úgy van. Ellentmondások embere vagy.
46.
46.
Macifasz
#35: Mekkora királyság lenne ez, te atya úr isten! Főleg, ha ne adj isten még az "apjuk" is beszállna a buliba:

http://www.otakufreaks.com/wp-content/uploads/2013/02/indiana-jones-lara-croft-nathan-drake.jpg

:-D
45.
45.
simon 555
#40: Természetesen végigolvastam és csak azt tudom ismételni, hogy tisztán látszik(és a legtöbben látják is), hogy te csak egy troll vagy aki folyamat elkezdi a konzol vs konzol vs pc vitát. Senki semmi sértőt nem írt egyik konzolról sem, PC-ről meg főleg nem, de neked meg kellett jelenned és fikázni mindent.
Helyedben szégyellném magam és abbahagynám a fikázást mielőtt valami admin is megelégeli és kidob az oldalról.
Részemről lezártam ezt a vitát, trollokkal nem veszekszem.
44.
44.
godach
#35: Szerintem nem csak te. Tuti, hogy én is megnyalnám a könyököm ;)
42.
42.
p3ti
Igazán megnézném hogyha soha senki nem adná ki az fps felbontás adatokat akkor hányan vennék igazán észre a különbségeket a platformok között. Aki még mindig ezen lovagol az csak magát égeti.
41.
41.
dzsiádzsó
#37: Ebből is látszik megint fogalmad nincs miről beszélsz, ezen semmi nem látszik, hogy X360-ra is lenne, nézd meg régebbi részt, meg ezt. Másik fejlesztő csapat fogja csinálni elve, gondolom neked ez is új. Úgy lesz, mint Horizon 2 esetében, szépen megkapnak mindent, ők meg leképezik belőle az X360-as változatot, megint csak annyit tudok mondani, mielőtt Te trollkodni kezdesz, hogy min látszik meg mi, nézz utána!
40.
40.
dzsiádzsó
#38: Néz ott alul tudsz lapozni, meg olvasni régebbi hozzászólásokat, nem tudom melyik a nehezebb számodra, ismét bizonyítottad, hogy ismeretek nélkül osztod az észt, de ezt már meg is szoktuk tőled, máskor kicsit körültekintőbben...
38.
38.
simon 555
#21: Senki nem volt ezen hír alatt fanboy amíg te ide nem értél...
Szóba sem került a konzolháború.
Gratulálok, ismét bizonyítottad, hogy egy hatalmas troll vagy.
37.
37.
simon 555
Nem értem minek erőltetik X360-ra, sajnos meglátszik rajta, hogy arra is készül.
36.
36.
Dentorel
#33: Ez azért teljes egészében nem igaz. Lara's Shadow & Beneath The Ashes címek mondanak neked valamit?
35.
35.
Yanez
Nagyon hangulatos lett ez a vidi, és szinte biztos, hogy valamivel jobb lesz az előzőnél, ami juhé! :)

Mellesleg ahogy néztem a videót, egy érdekes ötlet jutott az eszembe: milyen királyság lenne, ha a CD és a ND kiadna egy közös játékot, ami kb egy Uncharted Tomb Raiders lenne. Képzeld el, hogy Drake és Lara összefog, mert valami elképesztő felfedezésre mennének, ami egy embernek túl nagy falat lenne. A játékot coopban is lehetne tolni, és természetesen multiplatform lenne. Egy ilyen bejelentéstől virágokat szednék a réten! :)
34.
34.
kamgecam
Jó játék volt az előző,de unalomba fulladt egy idő után.
Remélem ez a rész változatosabb lesz,de eddig tényleg olyan mint a régi egy kicsivel jobb grafikával.
Azt viszont nem értem hogy tudják összehasonlítani az Uncharted szériával,azt szinte egy ültő helyembe végig játszottam,annyira beszippantott és annyira jól meg van írva!
Mindenesetre örülök hogy jön a TR,szeretem a kaland-akció játékokat!
33.
33.
dvs00
Gyönyörű a játék mar most, és sajnos minél több mozgóképet látok a játékról annál idegesebb leszek a várakozást illetően mivel a TR 20 éves pályafutása alatt sosem élvezte egyetlen platform exkluzivitását sem, de a Microsoft zsidói tettek róla, hogy a régi fanokkal lehetőség szerint kiszúrjanak az anyagi haszonszerzés végett.
A békát természetesen le kell nyelni, és bár tetszett az előd, a logikai feladványok remélem visszatérnek, valamint egzotikusabb helyszíneken is járunk,hatunk és nem csak havas területeken.
32.
32.
zsmester
#16: Hát komám durván elcsúsztál egy kommentet :) A 4-es számú írt ps-ről, én egy szót sem, tekintve, hogy én pc-n tolom a játékokat s nem aggódok a grafika miatt, mert a gtx 980-at nem izzasztja meg még egy ideig semmi full hd-ban.
Ellenben a konzolokra kiadott e3-as gameplayek nem fognak így kinézni, mert ezeket pc-n vették fel.. X1-nél örülnek ha végre valami megy fix 30fps-el full hd-ban, ps4-nél meg mindent feláldoznak a full hd-ért :) Azért egy új gow adhat okot egy ps4-re, de semmi más. Ez nem konzol vs. pc....nincs is min összeugrani, a játékélmény ugyan az (tekintve, hogy ps4 joy-t használok adott játékokhoz pc-n kékfoggal), de a grafika közel sem és ez nem is fog megváltozni. Fele annyiba kerül egy új konzol, mint egy masszív pc, de a látványvilág is soványabb....kinek mi, ezek tények.
31.
31.
turi
#4: Az uncharted 4 nem ősszel jön szóval ez bukós terv.
29.
29.
Macifasz
#27: De te nem azt mondtad, hogy kategóriája legjobbja volt 2013-ban, hanem hogy A legjobb.Az pedig tényleg erős túlzás volt, mondom ezt úgy, hogy én is imádtam.
28.
28.
JackBauer
#27: Hát ha a kategória (akció-)kaland játékot jelent, akkor valóban.
27.
27.
DON GONDOCS
#19: Kategóriájában az egyik legjobb, ezeket nem hasonlítanám hozzá.
26.
26.
Macifasz
#25: Akkor annyi a nyakadnak, ugyan is nem. :-D Liara hangja Ali Hillis, míg Lara hangja Camilla Luddington.
25.
25.
forgonati
Lara hangja nem ugyanaz mint Liara T'soni-é volt? A nyakam merném rátenni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...