Hivatalos: készül a Project CARS 2

  • Írta: Shifty
  • 2015. június 23.
  • Érdekesség
Link másolása
Igaznak bizonyultak a korábbi szóbeszédek, a Slightly Mad Studios ugyanis tegnap a Project CARS hivatalos oldalán jelentette be, folytatást kap a játék. A fejlesztéséhez ismét a közösség segítségét kérik a fejlesztők.

A Project CARS megjelenését megelőzően már lehetett arról olvasni, hogy a Slightly Mad Studiosnak komoly tervei vannak a World of Mass Development üzleti modellel, azon keresztül pedig a Project CARS 2-vel.


Nos, az utalások után a bejelentésre se kellett sokat várni, tegnap ugyanis a játék hivatalos oldalán erősítette meg a csapat, hogy már gőzerővel dolgoznak a második részen. Az új rész a tervek szerint közel 50 helyszínt és 200-nál is több pályát fog tartalmazni, köztük havas, murvás és sáros utakat is. Kapunk dinamikus napszak- és időjárásrendszert, illetve olyan új játékmódokat, mint a Rallycross, a Hillclimbs vagy a Touge. Több mint 200 járgányra számíthatunk, több mint 40 különböző gyártótól, köztük soha nem látott koncepciókkal és versenyautókkal.

Bemutatkozik a kooperatív karriermód, de sokkal tartalmasabb és mélyebb online játéklehetőségeket, illetve további játékmódokat is ígérnek nekünk. A készítők erősen ráfekszenek az eSportra, lesznek élő közvetítések, illetve "néző" mód is. Továbbá lehetőségünk lesz saját tesztpályát készíteni, ahol legújabb benzinzabálóinkat tesztelhetjük.

26.
26.
Mercenaires
#25: és #24: Én arról beszélek, hogy a játékosok 90%-a szerintem nem sokat tud a programozásról vagy a játékok felépítéséről. Van hogy egy bug ami valakinek előjön 156684 alkalomból csak egyszer jelenik meg, ezeket nem lehet teljesen letesztelni. A funkciók hiányzása más dolog, ott teljesen érthető a panasz. De egy tökéletes fizikát vagy bug mentes játékot csak akkor várjon el az ember amikor ő is képes erre (tudtommal ilyen játék/program még sose készült). A játékok egyre nagyobb komplexitása magával vonja a bugok és lehetséges hibák növekedését.
25.
25.
Cooper911
#24: Így van. Jó lenne olyan alap dolgokat megcsinálni, hogy el lehesen menteni a kormányprofilt, vagy lássam ha menet közben ki-be kapcsolom a TC-t. No meg persze bugfix 1000L.

" Kapunk dinamikus napszak- és időjárásrendszert, " Ez volt eddig is....
Amúgy örülök a folytatásnak, pont ma jutott eszembe, hogy jó lenne valami rallycross-os játék.
24.
24.
abydos
#21: Elvárásnak számít az, hogy kész játékot kapjak a pénzemért ami működik rendesen? Jó-jó, mi csak a kanapén ülünk, de várjunk csak, ki is adja nekik a pénzt? Jó kérdés, még gondolkodnom kell ezen a kanapémon.
23.
23.
WeeFeeri
10 millió dollár kellene nekik erre. lol arra várhatnak
22.
22.
SzDavid99
Remek hír, de mi lesz a Wii U-s kiadással?
21.
21.
Mercenaires
Sokan tényleg nem látnak bele a játékfejlesztés lépéseibe és működésébe. Könnyű elvárásokat támasztani a fejlesztők felé, miközben mi csak a kanapén ülünk.
20.
20.
TheNick
#19: *annyira nem tartom esélyesnek. Szerkesztés gomb a kívánságlistán.
19.
19.
TheNick
Wow...elképesztő. :D Még legalább évekig kéne az elsőt foltozgatni és bővíteni, nemhogy újba belekezdeni. Az első szedett-vedettsége miatt annyira tartom esélyesnek, hogy ismét olyan mértékben támogassák őket, mint az elődnél.
18.
18.
abydos
#15: Ezen a csodás jpg-n csak azt nem látom, hogy mikor kerül ki az Early Accesből... ja, várj!
17.
17.
dzsiádzsó
Tudtuk lesz folytatás, az lesz az igazi, van benne potencia még bőven, reméljük a hibákat kijavítva jön egy igazi GT Forza konkurens :)
16.
16.
mestermagyar
#15: Még jó hogy léteznek olyan grállovagok szerencsére...
15.
15.
Hunner
#12: Tömören és röviden, azért, mert nem éri meg és mert ilyen lett a játékfejlesztés. Lehet sopnákodni rajta, meg várni a csodát, hogy majd jön valaki aki grállovagként úgy fog viselkedni, mint 10évvel ezelőtt, de a játékfejlesztés mára teljesen a fizetős dlc-k és a sorozatgyártású címek felé halad. A PCars-t mint már mondtam, továbbra is támogatni fogja a SMS, meg van a tervük 1,5 évre előre itt a kép a 2015-ös planről: https://pretendracecars.files.wordpress.com/2015/06/project-cars-on-demand.jpg Szó nincs róla, hogy otthagyják az első játékot, ráadásul ez a bejelentés kb csak annyit ér, hogy szóltak hogy kalapozzák a pénzt. Majd ha összejött, elkezdik fejleszteni. A kampány maga lesz kb 1-1,5 év, utána nekilátnak heggeszteni, lesz vagy 2018 mire kiadják...Nem látom problémának hogy egy 2015-ben megjelent játék 3évvel később folytatást kap. Nameg, a mai világban nehéz lenne megmagyarázni a vásárlóközönségnek, hogy vegyétek meg a 3 éves játékunkat, mert folyamatosan adjuk hozzá a tartalmat. Már sajnos (és ezt én is bánom) nem így működik a világ.

14.
14.
PS4jacksony
Ennyi ellentmodás a játékról azt igazolja,hogy király játék és van helye a folytatásnak :)
13.
13.
#12: És akkor továbbmegyek, majd persze évekig támogatják a cuccot, holott az embereket már arra késztetik hogy várják a kettőt, ez tipikus mai felfogás, nehogy véletlenül bárki is játszon majd később is ezzel a játékkal, évente tolunk az arcukba részeket, vegyék meg mindig azt season kóddal, aztán ennyi. Nehogy valaki legyen majd még a szerveren, isten ments, csak az új rész mehet, és azzal is csak adott hónapig.
12.
12.
#11: Megy a szájkarate, de azt mondd már meg nekem, hogy egy frissen megjelent játékhoz ugyan miért nem lehet hozzáfejleszteni rallycross-t, murvát, meg mit tudom én mit...a bugokról igazából senki se beszélt, itt arról van szó, hogy kiadtak egy játékot, olyan amilyen, erre gőzerővel kettő...kb mint a Van Helsing III, a kettő épp megjelenik de már a DLC-jellegű három is gyorsan jön...simán lehetne támogatni ezt ahogy mondták több évig, jöhetne bele igen, akár akkor fizetősként rally stb, de most új játékot felépíteni rá, hát szerintem túl erős.
11.
11.
Hunner
#10: Jól van Tibike, mehetsz vissza vége a szünetnek! :) Akkor fejtsd ki bővebben kérlek mit értesz az alatt, hogy be kellene fejezni az első részt. Ha nem azt, hogy a hibákat javítsák ki, és tolják tovább a contentet, mert mint látod, kisbarátom, pont erre a két eseményre tértem ki a kommentemben. Magas lóról, nagyot lehet esni...Szomi
10.
10.
vanpear
#9: Köszönjük Emese! Nem is említettem, hogy bugos. Ki kérte, hogy mindenki azon dolgozzon. Szövegértelmezés karó.

Kár itt hozzászólni, mert az IQ szint nem üti meg az átlagot. A hírre kell reagálni, és nem arra, hogy kinek mi a véleménye. Ha nem bírjátok elfogadni, akkor szívesen kiállítok szegénységi bizonyítványt, és ellehet takaródni a jó szilva pálinkátokba, ti népművészeti vázák.
9.
9.
Hunner
#5: Igazából beleraktam kb 50+ órát, de nem vagyok egy hatalmas fan. Én is tudom és látom hol kellene fejlődniük, milyen alapvető problémák vannak, de ez a kijött a játék, miért nem dolgozik 300 ember azon hogy nekem ne legyen bugos a játékom fájdalmas felkiáltás nagyon felidegesít, mert a valóságtóül totál elrugaszkodott elvárás és a játékfejlesztés menetére való rálátás teljes hiányát mutatja. :)
8.
8.
maktub
A közösség vajon mikor unja meg, hogy baleknak nézik?
7.
7.
mestermagyar
#5: Azt hiszem valaki meg nagyon nem kedveli a játékot :(((((
5.
5.
lafesz
#4: Azt hiszem valaki nagyon kedveli ezt a játékot :))))
4.
4.
Hunner
#2: Hányszor...hányszor...háányszor kell még elmondani....hogy egy adott játékfejlesztő cégnél, nem droidok dolgoznak akik minden területet csinálnak...Szerinted mondjuk a grafikus engine fejlesztői, most hogy kész van a játék, majd beállnak telemetria meg ffb bugokat javítani? Vagy hogy képzeled el? Ott mindenki ért mindenhez? Nyilvánvaló hogy a csapat azon része, aki tud tenni a bugok elhárításáért, nem fog elkezdeni a második részen dolgozni, de egy fejlesztőcsapatban, a játék elkészülte után, nagyon sok szabad kapacitás felszabadul. Mindenki tudta, hogy elkezdik fejleszteni a következő játékot, ebben nincsen semmi meglepő. Viszont ettől függetlenül párhuzamosan az első résszel is foglalkoznak. 2hónap alatt 4 patch jelent meg a játékhoz, egy fizetős dlc pakk, jön nem sokára az ingyenes kontent, további bug javítások... és ne felejtsük, hogy a pcars első része még további 1-1,5 évig támogatva lesz, fizetős és ingyenes tartalmakkal.
2.
2.
vanpear
Ez mind szép és jó. Az első részt mikor fejezik be ? Ígértek ingyenes DLC-ket minden hónapban, az hol van. Bementem a hivatalba, a gyereknek donga lába van. Ja bocs nagyon elkalandoztam.

Ezt a bejelentést kicsit pofátlanságnak érzem.
1.
1.
Nem volt túl meggyőző az első, minek ennek folytatás? :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...