Ezt tudja az Xbox Elite Wireless Controller

  • Írta: zoenn
  • 2015. június 23.
  • Hardver
Link másolása
Mint ismert, jelentősen átalakul az Xbox One kontrollere. Az opcionálisan megvásárolható perifériát profi játékosoknak szánja a Microsoft - most egy videó keretében belenézhetünk a tervezés folyamatába.

Bizonyos mértékig testreszabható lesz az Xbox Elite Wireless Controller, mégpedig cserélhető alkatrészek formájában. A Halo 5: Guardianshoz és a Forza Motorsport 6-hoz például egyedi összeállítás lehetséges.

Most közelebbről is megnézhetjük az októberben érkező vezérlőt, amely 149 dollárt kóstál.

49.
49.
Yanez
#47: Vagány! Most már nem is tudom melyik legyen, mert ugye csak egy kell. Nekem aztán vannak "gondjaim". xD
48.
48.
Spectrum
#44 & # 47 - na, ez baromi érdekes, köszi szépen srácok!
47.
47.
ADMlN
#45: +1
Most néztem utána és nagyon egyszerű és látványos módja a kontroller kusztomizálásának: matricák
36.
36.
Spectrum
Néha felzúg a PS4, ha egy játék megtekeri, de amúgy egyáltalán nem gond szerintem se. A hűtés az hűtés.

A DS4 tényleg csak pár órát bír egy töltéssel, és baromi irritáló az elején a világító led, szerencsére le lehet venni a fényerőt, de ütném azt, aki tervezte. A jack dugó viszont brilliáns benne, én arról játszom fejhallgatóval és baromi kényelmes. Örülök, hogy a box-kontrollerekbe is beépítik, hasznos kis kiegészítés.
24.
24.
zozo76hun
Mindig is XBOX-os voltam, de mikor megjelent a PS4 meg az XO, szidtam az MS-t hogy nem volt kepes az XO-ba (sem anno a X360-ba) beletenni a tapegyseget (pedig az XBOX CLASSIC-ban benne van), ugy sokkal normalisabb meg kompaktabb lett vona. Most igy utolag viszont jobb dontes volt hogy kulon van. Gyakorlatilag nem lehet hallani hogy megy az XO, az XBOX 360 SLIM meg meg annal is halkabb. A munkatarsam PS4-e rendesen nyomatja a decibelt, foleg hoszabb jatek-ido utan.
22.
22.
zozo76hun
XO-nal is radughatod a gepre vagy egy akarmilyen usb toltore a kontrollert jatrk kozben es jatszhatsz vele ugy. de marha sokaig birja feltoltve. nem ertem miert baj valakinek hogy nem beepitett akksival gyartjak...
17.
17.
Yami
#11: Legalább nem merül le 4 óra után mint a DS4...
16.
16.
ADMlN
#15: Ez az Elite kontroller kerül 150-be, de lesz egy sima verzió is jack dugóval, a mostanival egy árban.
15.
15.
crashpipi
Szó volt arról, hogy az XO-hoz is jön új kontroller, amin van kisjack aljzat a vezetékes füleshez. Akkor ez lenne az? Ennyit nem ér.
Pedig istenkirály ötlet, én imádom ezt a lehetőséget a PS4-es karokon. Eddig emiatt vártam, hogy vegyek egy 2. kart a boxhoz, de ez több, mint 15-el drágább, mint egy sima, akkor meg inkább megtoldom a fülesem árát és veszek hozzá egy vezeték nélküli fülest... :(
12.
12.
logic5
11.
11.
KeXxX
#4: Nemhogy aksit fejlesztettek volna bele az okos MS mérnökök anno a kinekt helyett.. :D
10.
10.
Petit
Csak az a baj,h.Magyarorszagon drága az a nyugati 2 napos fizetesebol mmegveszi,még itt 2 hetes fizetse se eleg ra szinte
9.
9.
shatterhand
150$-ert :))))
8.
8.
Yanez
5.
5.
PS4jacksony
Nagyon drága én inkább egy jó kormányt vennék..
4.
4.
br1Koo
Méreg drága elite controller. Még mindig ceruza elemet használ. :_D
2.
2.
Yanez
Ez királyság! Nagyon tetszik, ahogyan cserélheted az analógok fejét, ezt a módszert már rég bekellett volna vezetni, mondjuk a PS4 kontrollernél, így nem lenne probléma a kopás. Egyedül az ára borsos.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...