Mortal Kombat X - utolsó előzetesen a Predator

  • Írta: Shifty
  • 2015. július 7.
  • Érdekesség
Link másolása
A Mortal Kombat X szezonbérletesei már a mai naptól harcba küldhetik a precíz, kíméletlen gyilkológépet. Aki külön szeretné megvásárolni, annak egy kicsit tovább kell majd várnia, nekik csak jövő héten lesz elérhető a pakk.

A Mortal Kombat Predator Bundle az új játszható, névadó karakter mellett három karakterkülsőt is tartalmazni fog, köztük Jax Carl Weathers- és Johnny Cage kommandós szkinével. A csomag a Kombat Pack tulajdonosai számára már ma elérhető, mindenki más csak jövő héten szerezheti be, természetesen külön-külön is.


Ha csak a Predatorra vagyunk kíváncsiak, akkor 4,99 dollárt kell fizetnünk, a külsők darabja pedig 3,99 dollárba kerül.

Emellett mindenki megkapja a Klassic Fatality Packot, amivel Scorpion, Sub-Zero, Sonya és Johnny Cage is új külsőt kap.

6.
6.
ZooleK
#5: Tegnap olyan este 7-fél8 körül került fel ha jól emlékszem, 3,valahány GB volt összesen. Relatíve szép gyorsan jött le, és még csak bugos sem volt, így panaszra semmi ok(kivéve a kritikán aluli skin pack-et)
5.
5.
Saby
Tegnap este 21:00-kor még sehol sem volt Predator. Te már játszottál vele? Mikor került föl?
4.
4.
ZooleK
Én is inkább amellett lennék, hogy először ebből a részből kimaradt MK karakterek kerüljenek be a játékba, utána jöhetnek a külsős karakterek. Noob, sector és cyrax hiányának pótlása lenne a fontosabb leginkább, utána azt raknak még be a játékba akit akarnak. A predátor egyébként jól sikerült(eddig valahogy minden dlc karaktert sikerült jól összehozniuk, ami meglepő), a játékban lényegesen jobban fest, mint a youtube-on látott videón. Ott kisnövésűnek tűnt, és elég idiótának ahogy ugrabugrál meg csapkod ezerrel, de a játékban már magasabb a többi karakternél(még ha nem is látványosan, de jól láthatóan), a mozgása is visszafogottabbnak tűnik, még ha nem is sikerült úgy eltalálni a stílust, mint Jason esetében. Nem fogom vele se leváltani Raident, de ettől függetlenül nem tudom azt mondani, hogy ne tetszene.
A skinekkel már más a helyzet. Az infrared scorpion egy félelmetesen nagy egy sz@r, inkább ne tették volna be a játékba. Cage és Jax skinje simán csak jellegtelen, Jax esetében nem is nagyon értem, miért nem lehetett ennek a skinnek az esetében eltekinteni legalább a robotkartól, mert így értelmetlen hogy kapott egy baseball sapkát, aztán csókolom.
3.
3.
PrimYaz00
#2: Látom nem vagyok egyedül :) Miért nem képesek, inkább egy új játékra tartogatni ezt (DC helyett), ami csak horror karakterekből állna... Szerintem sokaknak jobban tetszene.
2.
2.
Mortal karakterek is lesznek benne??? mert ez már nagyon unalmas....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...