Feloszlott a Kojima Productions?

  • Írta: zoenn
  • 2015. július 13.
  • Gyászhír
Link másolása
Solid Snake japán szinkronhangja, Akio Otsuka a Twitteren hintette el, hogy a Metal Gear Solid-sorozat mögött álló Kojima Productions nincs többé. Megerősítés még nem érkezett, szóval egy pici remény még van az ellenkezőjére.

Akio Otsuka, aki Solid Snake japán szinkronhangját adja, a minap a Twitteren hintette el, hogy a Kojima Productions bezárt. A Kotaku szerint Otsuka a "kaisan" szót használta, ami angolul a "break-upnak", azaz feloszlásnak felel meg.

A művész úr szerint Kojima kemény munkát végzett a Metal Gear Solid 5: The Phantom Painnel, ami kétségkívül a stúdió remekműve, ám ez az utolsó cím a szériában. Mint fogalmaz, ettől még a Metal Gear Solid "örökké élni fog".

Márciusban kapott össze a stúdió fejese, Hideo Kojima a Konamival. A csapat logóját mindenhonnan eltávolította a kiadó, áprilisban pedig a Silent Hills fejlesztését is leállították. A Konami új elnöke ráadásul mobiljátékok fejlesztésében látja a kiutat, és látszólag lemondott a 25 éves Metal Gear-sorozatról.

A Konami májusban egy bocsánatkéréssel törte meg a csendet. A cég szóvivője megerősítette, hogy masszív átszervezésekbe kezdtek, de továbbra is elkötelezettek a konzolos címek iránt.

Őszintén reméljük, hogy a szeptember 1-jén PC-n, PS3-on, PS4-en, Xbox 360-on és Xbox One-on megjelenő Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain nem az utolsó rész lesz, és hallunk még a Kojima Productions felől.

17.
17.
Shadow87
#15: Most már kíváncsi vagyok. Mondj pár címet mobilra amik fölveszik a versenyt a nagy testvérekkel.
16.
16.
PS4jacksony
Soha semmilyen vacak tapogatós buziság nem fogja kiváltani azt ,amikor egy 140cm-es 4k-s tévé elé ülsz és beraksz egy Unchartedet,vagy Forza motorsportot !

15.
15.
mestermagyar
#14: Nem hiszem, tapasztalom.
14.
14.
Shadow87
#8: #9 Akkor Ti vegyétek csak a fos mobil játékokat, én maradok a minőségi teljes élményt, hang és képhatást nyújtó igazi "AAA" kategóriás játékoknál. Ne bohóckodjunk már, Ti sem hihetitek el, hogy egy mobilon futtatott játék nagyobb élmény mint egy pc, vagy konzol játék. :)
11.
11.
mestermagyar
#9: Nem szedi le csak elrejti hogy biztos ne profitáljon. :D

Amúgy a normál fizetős gammák toplistája egész jó címekkel van feltöltve.
10.
10.
Spectrum
#7: Rengeteg jó cucc van már Androidra.
9.
9.
randall13
#7: Mert van valami íratlan szabály, hogy mobilra csak freemium szarságok jöhetnek, és az "AAA" játékokat leszedi az áruházból az Apple&Google?
8.
8.
mestermagyar
#7: Mondok valami teljesen új hírt, bizots nem tudsz még róla: Nem csak mobilon vannak "ingyen"játékok.

Vannak az általad említett minőségi 1x fizetős alkotások mobilra is csak nem ott ahol keresnéd.
7.
7.
Shadow87
#6: Miért? Mert a mobil játékokat ingyen le lehet szedni és utána lehet perkálni a plusz tartalmakért? Ez nem kiút, hanem csak pénzéhség. Oda nem fognak művészi szintű alkotásokat készíteni.
5.
5.
azureknight0715
Itt a fontos tudnivaló az lesz majd hogy Kojima hova fog ezekután kerülni. Mert egy ilyen ember után kapkodni fognak a kiadok az biztos.
2.
2.
mestermagyar
Japók mennek japók halnak, mi van ma?!
1.
1.
arcadia
Mobiljátékokban látják a kiutat. Hát ez csodálatos...:((((
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...