Ratchet is cameózik az új Tony Hawk-játékban

  • Írta: fojesz
  • 2015. július 13.
  • Hír
Link másolása
Új gameplay trailert, screenshotokat és infókat kaptunk az október elején megjelenő Tony Hawk-játékról. Ami biztos: a PlayStationön játszók Ratchet fejével is deszkázhatnak majd!

A Tony Hawk's Pro Skater 5-ben minden korábbinál fontosabb szerepet kap a multiplayer, akár húszas csapatokba verődve is deszkázhatunk majd.


Egy friss PlayStation Blog-bejegyzés szerint mindezt úgy kell elképzelni, hogy a lobbyként is szolgáló Freeskate-pályákon szabadon bandázhatunk, akkor ugrunk be és ki innen, amikor jól esik. Ha összejött egy olyan csapat, akivel szívesen megméretnéd magad, különböző küldetések és játékmódok közül válogatva hívhatod ki a többieket az erre szolgáló Sessions menü alól. Bizonyos kihívások csak néhány főre (praktikusan a partidra) szólnak, míg más játékfajták a teljes parkot beszívják majd.

A Tony Hawk's Pro Skater 5 október 2-án érkezik PS4-re és Xbox One-ra, és valamivel később PS3-as és Xbox 360-as változat is érkezik a játékból, igaz, az előző generációs változatokból kimarad a multi. Ezen kívül további érdekesség, hogy a PlayStation-változatok vásárlói exkluzív fejeket kapnak a karakterszerkesztőhöz: akár Sackboy, Sweet Tooth és Ratchet buksijával is nekiugorhatnak a játéknak!

8.
8.
ssemtexx
Hogyan van pofajuk a kiadóknak ilyet nem kiadni PCre?!
7.
7.
"és valamivel később PS3-as és Xbox 360-as változat is érkezik a játékból"

Elég lenne csak arra...a Ps2-es színvonal már úgyis megvan,nem sokat kell rajta dolgozni:D
6.
6.
Rhece Phice
Látom már a GK teszt negatívum részét:
A grafika évekkel le van maradva
A mozgások és amúgy az egész játék fizikája enyhén szólva semmilyen.
Semmi eredetiség nincs benne, összedobott low-budget cucc.
5.
5.
Effecta
Hát srácok ez bűnronda
4.
4.
dani1124
Hát már neis haragudjatok de ez nektek jól néz ki?:D A ps3-mas project 8 is kb ugyanezt a szintet hozta,aztán alssan 10 éves játék. Nemhogy egy SKATE 4 et csinálnának:(
3.
3.
Dreadlox
De jó hogy ez se jön megint PC-re. Pedig többi részt imádtam. Kivéve azt a remakenek nevezett borzalmat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...