Tíz év után frissült a Star Wars: KOTOR 2

  • Írta: zoenn
  • 2015. július 22.
  • Hír
A Star Wars: Knights of the Old Republic 2 - The Sith Lords tíz év után egy masszív frissítést kapott a Steamen. Az RPG immáron 4K felbontásban is fut, megjelentek az achievementek, és támogatja a kontrollereket is.

Ideje elővenni az Obsidian szerepjátékát, a Star Wars: Knights of the Old Republic 2 - The Sith Lordsot, elvégre frissült egy nagyot a PC-s verzió. A játék immáron a modern rendszereken is kifogástalanul fut, akár 4K vagy 5K felbontásban, támogatja a Steam Workshopot, illetve a PlayStation- és Xbox-kontrollereket is.

Mentéseinket a felhőben is eltárolhatjuk, s most már a szélesvásznú monitorokon is remekül fest az RPG. Ha másért nem is, a 37 új achievementért érdemes újra leporolni a címet.

A modtámogatásnak köszönhetően már olyan rajongói munkák is megjelentek, mint a The Sith Lords Restored Content Mod, amellyel a kivágott tartalmakat élesíthetjük, emellett számos hibajavítás került a kalapba.

A Star Wars: Knights of the Old Republic 2 most 7,49 dollárért vásárolható meg.

26.
26.
medson
#25: a vicc hogy ugyan az a win7 van a laptopomon, azon meg pöccre indult.
24.
24.
dante92
Egyik Kotor-ral sem játszottam. Ideje bepótolnom :)
20.
20.
Macifasz
#19: Igen, közben már telepítem az első részt...szóval én is kíváncsi lennék, hogy ehhez majd hogy tudom a 2. rész frissítését felpakolni. :-D
19.
19.
kirschakos
#8: Nekem is a Collections van meg. Azért vettem, hogy fusson win7-en a játék. Nem steames. Felraktam és csak el kellett indítani.
Éppen ezért érdekelne, hogy ehhez hogyan tudnám felrakni a javítást.
16.
16.
Skippyke
#15: Millió köszönet! :)
15.
15.
Macifasz
#14: Asszem a kotor.ini fileban kell valamit átírni, és akkor tudot futtatni win7-en (nekem is úgy sikerült csak). Ha hazaérek, meglesem neked pontosan, hogy mit is kell. :-)
14.
14.
Skippyke
#9: Hogyan tudod az elsőt win 7 vagy 8 alatt tolni? :O Egyszerűen képtelen vagyok rávenni, hogy fusson pedig leszedtem hozzá mindenféle win7 javítást meg mindent, de nem indul. :( Tudsz adni esetleg valami tippet?
11.
11.
kryszisz
Naná, hogy múlt hónapban vittem végig újra, a Restored Content Mod miatt, de annyi baj legyen, belefér egy 8. végigjátszás is. A 2. kedvenc játékom, szorosan az első rész után, szóval bármikor belevetem magam ebbe a nem mindennapi kalandba:) Nagy kár, hogy nem készült el a (offline) 3. rész. Modderek (remélhetőleg jobbnál jobb) munkáit pedig várjuk szeretettel:)
10.
10.
CreelienDareigeo
Legalább nem egy Remastered kiadásként érkezett. :D A modderek meg úgyis elintézik, hogy legyenek HD/4K textúrapakkok. :P
9.
9.
hoaw
Remek játék. Újra elővettem az első részt.
Nekem jobban tetszik, mint a Mass effect.
8.
8.
Macifasz
Nem tudja valaki, hogy amit a boltokban árulnak Star Wars: Knights of the Old Republic - Collection, az most Steam vagy GOG verziót tartalmaz? Az első részt megvettem annó nagyon régen, de már olyan karcos a DVD, hogy nem tudtam telepíteni, a 2. rész meg sokáig nem tetszett, és csak később szerettem meg, így azt nem vettem meg. De most a frissítés hatására tervbe van vévem ls akkor már a Collectiont venném, sebaj ha az első duplán lesz így meg. :-)
Csak ugye kérdés, hogy milyen verziókat tartalmaz egy a Collection..?
7.
7.
drat576
#5: Igazából az volt a baj, hogy nem támogatott se 16:10, se 16:9-es képarányt. Ezt oldották meg szerintem, és akkor gondolom már nem volt nagy kunszt még pár féle felbontást hozzádobni.
Az meg engem is érdekelne, hogy akinek nem Steam-es verziója van, az hogy jut hozzá, esetleg a GoG-os verziót is frissítik?
6.
6.
Stranger
#5: Mivel van OSX support, ciki lenne ha az 5k-s iMac-en rosszul nézne ki a játék, mert nincs megfelelő felbontás. Bár az is hülye aki olyanon játszik. ;)
5.
5.
XStormsniperX
Értem én hogy jó játék, mindenkinek jó szórakozást hozzá, de kérem, ide minek 5K? Inkább adtak volna hozzá egy új textúra packot. Egyszerübb és hatásosabb lett volna...
4.
4.
kirschakos
és akinek nem steames verzió van az hogy jusson a javításhoz? Nem tudja valaki?
2.
2.
grieves13
Valaki nem tudja magyarítást hogyan kell rátelepíteni? Elvben csak bemásolni kellett, de angol maradt...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...