Star Wars: Knights of the Old Republic II: The Sith Lords

A tavalyi év játéka címmel kitüntett Kotor második része inmáron XBOX-on hódít!

Frissítve: Egy bug miatt nem lehet végigjátszani a KotOR II switches változatát

Egy kitartó játékos unszolására a portolást végző Aspyr is elismerte, hogy egy bug miatt nem lehet végigjátszani a Knights of the Old Republic II switches kiadását.

Kivágott tartalmak is kerülnek a switches Star Wars: Knights of the Old Republic II-be

A Nintendo Switch-játékosok nemcsak a Star Wars: Knights of the Old Republic II-t kapták meg a napokban, hanem egy ígéretet is mellé, hogy az eredetiből kimaradt tartalmakat is hozzáhegeszti az Asypr.

Készül az új KotOR, de nem az EA-nél?

A 2000-es években megjelent Knights of the Old Republic-játékokat múlhatatlan rajongás övezi, és sokan szívesen viszontlátnák őket valamilyen formában. Lehet, hogy egy új KotOR már közelebb van, mint gondolnánk?

Készül a Star Wars: Knights of the Old Republic-film

Hivatalos megerősítés egyelőre nem érkezett, de a Buzzfeed jól értesült informátorokra hivatkozva állítja, a Rian Johnson-, valamint a David Benioff- és D.B. Weiss-féle trilógiák mellett egy harmadik Star Wars-trilógia is készül.

KotOR 3 - a BioWare többször is el akarta készíteni

A Kotaku szerkesztője, Jason Schreier egy Twitteren adott válaszában arról mesélt, hogy a BioWare állítólag több alkalommal is jelezte, szívesen elkészítené a Knights of the Old Republic régóta várt harmadik részét, de eddig nem jártak sikerrel.

Újabb Xbox-klasszikusok jönnek Xbox One-ra

Nemcsak Xbox 360-játékok Xbox One X-ráncfelvarrását jelentette be a Microsoft, de újabb Xboxra megjelent címek csatlakoztak az Xbox One visszafelé kompatibilitással elérhető játékkínálatához. Jöhet egy rakás Star Wars-játék?

Frissítve: Új KotOR-játék készül a BioWare-nél?

Érdekes pletykák láttak napvilágot a BioWare-rel kapcsolatban: állítólag az austini csapat egy új Knights of the Old Republic-játékon dolgozik, míg Edmontonban egy Destiny- és The Division-szerű fél-MMO cím készül.

Távozott a BioWare-től a Dragon Age írója

17 év után felmondott a BioWare-nél David Gaider, akinek többek közt a Dragon Age: Inquisition és a Star Wars: Knights of the Old Republic sztoriját köszönhettük. Ő alkotta meg a közkedvelt HK-47-es droid karakterét is.

Tíz év után frissült a Star Wars: KOTOR 2

A Star Wars: Knights of the Old Republic 2 - The Sith Lords tíz év után egy masszív frissítést kapott a Steamen. Az RPG immáron 4K felbontásban is fut, megjelentek az achievementek, és támogatja a kontrollereket is.

Az EA készíti az új Star Wars-játékokat

Az EA bejelentette, hogy több évre szóló szerződést kötött a Disneyvel, így addig ő készíti és adja ki a Star Wars frencsájzhoz tartozó játékokat. A BioWare-től és a DICE-tól várhatunk majd multiplatform címeket.