E3 2006: Lokálban újabb kilenc animáció!

  • Írta: fojesz
  • 2006. május 4.
  • Letöltés
Link másolása
Újabb kilenc videót töltöttünk fel FTP-szerverünkre - olyan címek kerültek ma esti frissítésünkbe, mint a Heroes V, a Lego Star Wars 2 vagy a Hitman 4.

Újabb kilenc videót töltöttünk fel FTP-szerverünkre - olyan címek kerültek ma esti frissítésünkbe, mint a Heroes V, a Lego Star Wars 2 vagy a Hitman 4. Külön érdekesség, hogy ez éjszaka több animáció hatalmas méreten terpeszkedik, ebből kifolyólag viszonylag hosszú és jó minőségű videókat láthattok is. Letöltésük természetesen kötelező!
A nap videója
Interstellar Marines
Trailer

Brutális videó érkezett a korábban Project IM néven készült játékról: az animációt megtekintvén durván filmes hatás fogad bennünket - s bár alig hisszük, de minden bizonnyal a képeken is látható ütős grafika ingame jelenetek alatt jelenik meg. Ezt alátámasztandó, töltsétek le a negyven megás videót!

16.
16.
eldzsiah
Hehh...Ez a marinos cucc hazavagott teljesen...gyozzem penzel, hogy fejlesszem a gepet. Lassan ugy vagyok tenyleg edemesebb lesz konzolt venni, mint a pc-t fejleszteni :-/

Ez azert durva....
15.
15.
General Thomas
14.
14.
shyfter
IM zenéje nagyon bejön. Méltó ellenfele lesz a Halo-nak.
13.
13.
FNorberto
Észrevettem már, amúgy kössz.Megnéztem: volt egy-két rész ahol a hideg rázott a grafikátol(nem a jó értelemben)de átlag nagyon fa*** volt a kép!
12.
12.
Daks
nem installer hanem interstellar :)))
11.
11.
FNorberto
A LEGO Star Wars II trailer-e nagyon komoly!Az Installer meg kicsit a FEAR-a emlékeztet a képek alapján, de a videót mindjá megnézem.
10.
10.
InGen
az X360 GPU -ja már most olyan, mint amilyenek a DX10-es PC-s VGA-k lesznek, csak persze még jobb. Unified Shader, stb... másfél évvel előtte jár.



De egyébként persze lehet hogy a PC -s is el fogja érni ezt a színvonalat, csak nem mindegy mennyiért :) fél milláért veszel alá gépet, vagy megveszed 60 pénzért az X360-t :)
9.
9.
Randelz
A Interstellar Marines nagyon király lesz.
8.
8.
InGen
az Interstellar Marines az rendertarget. Szóval jó esetben fog így kinézni.

Vagy hogy pontosítsak: PC-n nem fog így kinézni, X360-on közelíteni fog, és PS3-on eléri ezt.
7.
7.
JiM23
Emberek a Marinest milyen gép fogja elvinni ha télleg enyire fotorealisztikus lesz a grafikája???
6.
6.
NitroX
Ez a IM trailer ez döbbenet.....nagyon tetszik
5.
5.
shyfter
Interstellar-ban X360-on 4en lehet majd cooperative-ban játszani. Ez már tényleg igazi next-gen. ilyen grafikát én nem is vártam. És szerintem nagyon jól fog szólni mert 5.1-en állat volt.
4.
4.
Scoo
Az Interstellar Marines az valami eszméletlen! Imááádom ezeket a nextgenes grafikájú cuccokat. Egyébként a video 40. másodpercében mutatott tornyot Tokyoban tervezik felhúzni pár év múlva. Magassága csekély 1 kilométre lesz. Nincs is olyan messze ez a jövő.
3.
3.
Mast3rmind
Hát nem is tom, hogy vagytok ti vele... de az ilyen gémeknél már rám jön a render feeling... eléggé nehezen oldhatók meg ezek az animációk játékos által... habár nem mondom, hogy lehetetlen, de mondom olyan Kill Zone 2 render feelingem volt végig alatta...
2.
2.
Daks
A Bullet Witch nagyon jo, ajanlom midnenkinek! A LEGO Star Wars halálian aranyosra siekredett, de az igazi top favorit az Interstellar :D júúúúj :)
1.
1.
Daks
Igen! PC, PS3, X360, ez tuti :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...