Launch traileren a Victor Vran

  • Írta: zoenn
  • 2015. július 25.
  • Videó
Link másolása
A Tropico fejlesztője az akció-RPG-k műfajában is megvetette a lábát, elkészült végre a Victor Vran. A szörnyvadász kalandjának launch trailere szépen bemutatja, hogy mi vár ránk a végleges verzióban.

Victor Vran barátunk pénzért öl démonokat, magányosan, senki által nem zavartatva. A szakmának azonban van némi árnyoldala is: noha az emberek kezdetben a megváltójukat látják hősünkben, hamar rájönnek arra, hogy Victor is ugyanolyan szörnyeteg, mint amikre vadászik.

Az első vélemények alapján a Haemimont Games alkotása megérte a várakozást. A játék már elérhető a Steamen, 18 dolláros áron.

Íme, a launch trailer:

6.
6.
gegory
Hát a magyarok átestek a ló túloldalára míg ez a játék pedig még fel se szált a lóra hanem mellette battyog :(
5.
5.
_NMI_
Még csak pár órám van benne, de picit többet vártam. A "világ" pályákra van felosztva, amiken végigmegy az ember és darálja a monsztákat. Minden pályát öt csillagra lehet teljesíteni, ezek ilyen kisebb kihívások, hogy x szörnyet kalapáccsal verj agyon, ne veszíts hp-t, ne használj italt stb... Van egy főhadiszállás, afféle (mini)kastély, ahol lehet adni/venni mindent, van ládád és bármikor vissza lehet ide térni.
Skillpontok nincsenek, minden fegyvernek két képessége van, ezek általában egyediek, bár ahogy néztem típustól függenek. Kalapácsok, kaszák, shotgunok, kardok, villámvető illetve ezeken belül is többféle. Skillpontok nincsenek, helyettük vannak a fegyverek képességei, illetve némely szintlépésenként kapsz destiny pontokat, amik arra jók, hogy xyz destiny-pont költségű kártyákat magadra tehetsz, amik különféle passzív bónuszokat adnak (értelemszerűen a jobbak, több destiny pontba kerülnek). Ezek szabadon variálhatók. Van egy overakármi-meter, ami a zúzással töltődik és ha elér egy szintet, akkor el lehet sütni varázslatokat, teszem azt, pár meteor lehullik, vagy pajzsot kapsz magadra, kis hp regen, diablo3-as lövedéklassító bubi... ezeket is be kell tenni az inventoryba a megfelelő helyre, mint a kártyákat és ezek is szabadon variálhatók. Lehet eladni/venni ezeket és a kártyákat is, de néha szintlépésenként is kaphatunk újat.
Nem rossz kis játék, de ez a pályákra felosztás, mellesleg az igen gyenge pályadesign nekem kicsit elveszi a kedvem az egésztől. Ja és a VH mintha szebb is lenne :)
4.
4.
crytek
Készül hozzá a hivatalos magyarítás lostprophet által.Aki magyarul akarja tolni kicsit legyen még türelmes.
3.
3.
DON GONDOCS
Nagyon jó játék, próbáljátok ki.
2.
2.
eszem
Van Helsing találkozott Ríviai Geraltal. Nem lesz több mint egy korrekt iparosmunka, annak minden előnyével és hátrányával.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...