Victor Vran PC, PS4, XBOXONE

Diablo-stílussal próbálkoznak a Tropico fejlesztői.
Típus: Akció, RPG

Íme, a Games with Gold októberi kínálata

Bemutatkozott a Games with Gold októberi felhozatala, ami a múlt havi visszafogottabb kínálat vonalán halad tovább. A Gold-előfizetők ezúttal a Hitman: Blood Money-val és az Overcooked első részével gazdagodnak többek között.

A Victor Vran főszereplőjével ismerkedünk

A hónap végén Nintendo Switchre is befut a Victor Vran: Overkill Edition. Noha sokan már ismerjük a Haemimont Games akció-RPG-jének főhősét, a nintendósok számára most mutatkozik be a szörnyvadász.

Augusztusban jön Switchre a Victor Vran

Már nem kell sokat várni a Haemimont Games akció-RPG-jének hibridkonzolos változatára: a Victor Vran: Overkill Edition augusztus végén landol Switchen. Ez a változat már az összes DLC-t tartamazni fogja.

Switch-re is megjelenik a Victor Vran

A bolgár Haeimimont Games akció-RPG-s debütálása 2015 egyik nagy meglepetése lett, és jó hír, hogy az anyag Nintendo Switch-en is tiszteletét teszi. A Victor Vran: Overkill Edition mindent DLC-t tartalmazni fog.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Erre a hétre is jutott egy verekedős játék a Tekken 7 formájában, azonban a műfajtól idegenkedők is találhatnak érdekességeket az aktuális játékmegjelenéseket felvonultató listánkban.

Victor Vran - nyakunkon a Motörhead-kiegészítő

Augusztusban lesz két éve, hogy a Haemimont Games bejelentette a Motörhead: Through the Ages kiegészítőt a Victor Vranhoz. Május végén végre megkapjuk a csomagot, amit a zenekar története és dalszövegei ihlettek.

Kiegészítőt kap a Victor Vran

A konzolos megjelenés után folytatódik a Victor Vran támogatása, és hamarosan egy kiegészítővel bővül a cím. Emellett újra hallatott magáról a Motörhead témájú DLC.

Konzolokra is jön a Victor Vran

A Haemimont Games meglepően jól sikerült akció-RPG-je jövőre beveszi a konzolokat is. A Victor Vran vicces és okos, ráadásul tud újat mutatni a műfaj rajongói számára. Zagaravia és környékén ezernyi tennivalónk lesz.

Victor Vran és Tropico 5 az új Humble Bundle-ben

Megérkezett az új Humble Bundle, melyben a vállalat egyik alkalmazottja által különösen kedvelt címek kaptak helyet. Szerencsére ízlese van a játékok terén az úriembernek!

Elindult a GOG Big Winter Sale

A GOG is összehangolt támadást indít a pénztárcánk tartalma ellen, elvégre elstartolt a nagy téli leárazása. Több mint 500 játék kapható akciósan, akár 90 százalék kedvezménnyel.