Készül a The Witcher-film

  • Írta: zoenn
  • 2015. augusztus 3.
  • Cooltúra
Link másolása
Az Oscar-díjra jelölt Tomasz Bagiński stúdiója megerősítette, hogy már elkezdődtek az egész estés The Witcher-mozifilm munkálatai. A projekt marad a lengyeleknél, az a Platige Image készíti, amely a játékok átvezetőiért is felelt.

A The Witcher-filmet Tomasz Bagiński stúdiója, a Platige Image rakja össze. Az úriembert már Oscar-díjra is jelölték, olyan animációs rövidfilmek kerültek ki a kezei közül, mint a The Cathedral, az Animated History of Poland és a European Space Agency: Ambition. Bagiński rendezte a The Witcher-játékok renderelt átvezetőit, illetve a Cyberpunk 2077 előzetesét is.

Magyarán a legjobb helyre kerültek az élőszereplős mozifilm jogai. A rendező egy interjúban elárulta, hogy még a projekt elején járnak, és még nem tudja megmondani, hogy ki játszhatja Geraltot,

Bagiński egy interjúban azt is elárulta, hogy egy napon szeretne a The Lord of the Ringshez és a The Hobbithoz hasonló költségvetésű projekten dolgozni, de a The Witcher-filmre tutira nem költenek annyi pénzt. A rendező csupán egy lengyel és szláv mesét szeretne elmesélni a mozivásznon, olyan minőségben, amire a világ felfigyelhet. Mi drukkolunk neki.

Aki nem tudná, a The Witcherből már készült egy élőszereplős filmsorozat, de hűvös kritikai fogadtatást kapott. A készülő film kis szerencsével tisztességes minőségben készülhet el, a főszerepre mi a Black Sails-sorozat Charles Vane kapitányát, Zach McGowant ajánlanánk.

Köszi, Terrawatt!

18.
18.
kastorhun
#11: Ezt ugye te sem gondoltad komolyan.
Robert D. Jr. és Mark R. ér csak valamit a többiek borzalmasak.
16.
16.
lacinho01
Hugh Jackman -nak kéne lennie geraltnak.
11.
11.
Elyas
Gyökér marveles színészek? Gratulálok sokat nem értesz te se a filmekhez, de azért köszönjük értelmes hozzászólásod.

Talán még kéne nézned pár Robert Downey Jr. filmet. Csak hogy ne légy ilyen hülye
5.
5.
br1Koo
Filmbe akár még jó is lehet
4.
4.
atesz89
Game of Thrones féle sorozatba meg lehetne nézni Geralt történeteit, szerintem egy 2-3 órás film kevés lenne.
2.
2.
mdr88
Részemről akit el tudnék képzelni Geraltként az Chris Hemsworth :) Kövezzetek meg de szerintem ideális választás lenne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...