Készül a The Witcher-film

  • Írta: zoenn
  • 2015. augusztus 3.
  • Cooltúra
Az Oscar-díjra jelölt Tomasz Bagiński stúdiója megerősítette, hogy már elkezdődtek az egész estés The Witcher-mozifilm munkálatai. A projekt marad a lengyeleknél, az a Platige Image készíti, amely a játékok átvezetőiért is felelt.

A The Witcher-filmet Tomasz Bagiński stúdiója, a Platige Image rakja össze. Az úriembert már Oscar-díjra is jelölték, olyan animációs rövidfilmek kerültek ki a kezei közül, mint a The Cathedral, az Animated History of Poland és a European Space Agency: Ambition. Bagiński rendezte a The Witcher-játékok renderelt átvezetőit, illetve a Cyberpunk 2077 előzetesét is.

Magyarán a legjobb helyre kerültek az élőszereplős mozifilm jogai. A rendező egy interjúban elárulta, hogy még a projekt elején járnak, és még nem tudja megmondani, hogy ki játszhatja Geraltot,

Bagiński egy interjúban azt is elárulta, hogy egy napon szeretne a The Lord of the Ringshez és a The Hobbithoz hasonló költségvetésű projekten dolgozni, de a The Witcher-filmre tutira nem költenek annyi pénzt. A rendező csupán egy lengyel és szláv mesét szeretne elmesélni a mozivásznon, olyan minőségben, amire a világ felfigyelhet. Mi drukkolunk neki.

Aki nem tudná, a The Witcherből már készült egy élőszereplős filmsorozat, de hűvös kritikai fogadtatást kapott. A készülő film kis szerencsével tisztességes minőségben készülhet el, a főszerepre mi a Black Sails-sorozat Charles Vane kapitányát, Zach McGowant ajánlanánk.

Köszi, Terrawatt!

18.
kastorhun
#11: Ezt ugye te sem gondoltad komolyan.
Robert D. Jr. és Mark R. ér csak valamit a többiek borzalmasak.
16.
lacinho01
Hugh Jackman -nak kéne lennie geraltnak.
11.
Elyas
Gyökér marveles színészek? Gratulálok sokat nem értesz te se a filmekhez, de azért köszönjük értelmes hozzászólásod.

Talán még kéne nézned pár Robert Downey Jr. filmet. Csak hogy ne légy ilyen hülye
6.
Fontos 96
#4: Szerintem is, de ahogy írták:

"A rendező csupán egy lengyel és szláv mesét szeretne elmesélni a mozivásznon, olyan minőségben, amire a világ felfigyelhet."

Lehethogy köze nem lesz Geraltékhoz.
5.
br1Koo
Filmbe akár még jó is lehet
4.
atesz89
Game of Thrones féle sorozatba meg lehetne nézni Geralt történeteit, szerintem egy 2-3 órás film kevés lenne.
2.
mdr88
Részemről akit el tudnék képzelni Geraltként az Chris Hemsworth :) Kövezzetek meg de szerintem ideális választás lenne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...