GC 2015: Nagyon sokat mozog a Dark Souls III

  • Írta: fojesz
  • 2015. augusztus 6.
  • Videó
Link másolása
Habár a Dark Souls III-ról már láttunk egy gameplay trailert, most nyolc képet és körülbelül tizennyolc percnyi gameplay videót is tudunk mutatni róla. Baromi hangulatos a játék, igaz, már most izzadunk miatta.

A Dark Souls III 2016 tavaszán jön PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Habár a látnivalók minősége nem a legjobb, a lényeg tökéletesen látható. Az említett gameplay trailert pedig itt tudjátok visszanézni.



9.
9.
#5: Hát azért nekem ezek a játékok mindig nehezek voltak, nem vagyok noob, de az ilyen típusúban mindig jól odacsap valamelyik rohadék épp amikor befejezek egy elvetődést :D Persze, gyakorlás kérdése tudom, de akkor is, átlagnál azért nehezebb szerintem.
8.
8.
DarkLord
Sokan szidták, mindig a játék grafikáját (persze tuti azok, akik nem bírtak játszani az eddigi részekkel és másba nem tudtak belekötni :D) Azért itt érezhetően ugrott a látvány is egy kicsit, bár személy szerint nem nagyon foglalkoztam vele én őszintén, nekem már a 2. rész grafikája is bőven elfogadható szinten volt még a feltuningolás előtt is.

Azért , amikor leszáll az a nagy sárkány kicsit , majdnem elélveztem :D szerintem brutális nagyságú boss-ok lesznek a játékban a trailer is erről árulkodott, hogy hatalmas méretű ellenek lesznek és baromi jól kivitelezettek is. Még jobban várólistás a játék!
7.
7.
arcadia
Demons souls hangulatát már sosem fogják hozni:( azért jó lesz ez (valamire) :D
6.
6.
kryszisz
#4: Pontosan ezen a véleményen vagyok én is. Legyen DS 1 féle, máig etalonnak számító pályatervezés, járja át a szintén első részt idéző, baromi dark hangulat, + hozza a Bloodborne szintjét technikailag, esetleg még a játékmenetből is átvehetnek ezt-azt. De ha "csak" az első részhez képest minimálisan gyengébb (szerintem) DS 2 szintű játékot kapunk, én már akkor is örülök:)
2.
2.
izolee69
Ohhh, basszus de jatszanek mar vele! :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...