Visszatér a mozikba a Mortal Kombat?

  • Írta: Shifty
  • 2015. augusztus 10.
  • Érdekesség
Link másolása
A The Tracking Board internetes magazin egyik riportja szerint a New Line Cinema egyre eltökéltebb a Mortal Kombat mozifilmmel kapcsolatban, így nem rég szerződtették a Halálos iramban 7 rendezőjét, James Want.

Közel 18 éve már, hogy utoljára filmvásznon láthattuk a Mortal Kombat bunyósait. Időközben nem is nagyon volt arra kísérlet, hogy ez megváltozzon, így legutóbb egy mini websorozattal tért vissza a legendás sorozat.

 

A New Line Cinema azonban meglepően eltökélt a projekttel kapcsolatban, így a The Tracking Board a minap arról írt, hogy sikerült leszerződtetniük azt a James Want, akinek többek között a Halálos iramban hetedik részét is köszönhettük. Wan a produceri teendőkért lesz felelős, míg a történetet David Callaham és a Mortal Kombat: Rebirth-öt is jegyző Oren Uziel vetik majd papírra.

A tervek szerint a film egy önálló reboot lesz, ami semmilyen formában nem kapcsolódna az előző részekhez vagy a Legacy websorozathoz. A történet állítólag egy ártalmatlan fickóról fog szólni, aki akaratán kívül belecsöppen a világok közötti háborúba. Ahhoz, hogy véget vessen az öldöklésnek, meg kell nyernie a Mortal Kombat elnevezésű tornát. Az ígéretek szerint a hangsúly a brutális bunyókon és az akción lesz, vagyis a film lényegi része a játék alapvető koncepciójára építene, és figyelembe véve, hogy mennyire sablonos sztorira építenek a készítők, erre nagy szükségük lesz.

17.
17.
br1Koo
#15: A tekken-nek van talán a legösszetettebb harcrendszere a soul calibur után, de valószínű hogy ez a srác életében nem játszott vele és csak beszél a levegőbe.
16.
16.
caleb007
Nekem elég sok aggályom van azzal kapcsolatban, aki a rebirth-öt írta. Félek tőle, játékhoz se lesz semmi köze, nemhogy az első két filmhez. A rebirthnek nekem tetszett a kép világa, a hangulata, de hogy Reptile egy bőrbeteg kannibál, Baraka meg egy szadista orvos... ez a cím megerőszakolása volt. Az alapkoncepciót rúgták fel, a világok közötti viadalt. Csak a nevek egyeztek benne.
A Dragon Ball Evolutionnel is ezt csinálták, az is akkora hasalás volt, hogy olyan alacsonyan talán egy Hollywoodi film sem áll imdb-n mint az.
Szóval ne legyen igazam, de olyan sejtésem van, hogy ez a fickó csinál egy filmet, aminek csak a címe lesz Mortal Kombat.
15.
15.
arcadia
Kinek mi jön be, nincs ezzel gond. Csak azért az picit erős, hogy a tekken a legalja:)) baszki pont a tekken? Kb az a csúcs:))) A filmet meg tuti megnézem mégha egy kalap szar is lesz márcsak tiszteletből is:)
14.
14.
arcadia
Tekken a legratyibb? Az új részek lehet, nem ismerem őket. Az viszont tény, hogy a tekken3, Mk2, killer1 minden idők legjobb anyagai közt vannak számon tartva. De említhető még a samurai spirit vagy épp az art of fighting.Természetesen az eredeti jamma panelos változatokról van szó;) virtua fighter, soul blade, doa (ez utóbbit pont sosem szerettem de attól még a legnagyobbak közt van) régi sf-ek stb stb. Ezek az igazi hangulat gémek! Fejlődés? Realizmus? Egy verekedős játékban? Néha sokkal jobb a múltban élni mert annyival többet képesek adni mint a maiak ha képes befogadni az ember:)
9.
9.
godach
#4: A 9 meglepően jóra sikerült. Jó történettel és úgy összességében felhúzva az első három részt. Egy próbát (előítéletek nélkül) tegyél azért vele. ;)
8.
8.
Raam989
#5: Igaz, én a játékokra gondoltam első sorban. De nekem a filmekkel sem volt különösebb gondom, pár hete néztem meg az elsőt és gagyisága ellenére is ugyan úgy tetszett mint anno.
7.
7.
Quent1n
A játékokhoz kéne kapcsolódnia tehát hangulat, szereplők, helyszínek, sztori (nyilván itt lehetne adni egy mélységet az egésznek). És jó bunyók kellenek nem összevágott szarok. Az első mozifilm szerintem nem járt messze attól, hogy jó film legyen még mai szemmel is hangulatosnak tartom és újra tudom nézni. Valahogy nekem átjön az MK feeling :) Csak a borzalmas bunyók ne lennének meg hát kicsit komolyabb sztori, illetve színészi játék, na meg mindig is bántam, hogy a viadal olyan komolytalan lett. :)
6.
6.
arcadia
Akkoriban nem volt az olyan rossz film (tizenévesként) :)
A játékok viszont szuperak voltak snes 1,2,3 és az ultimate:) mai napig szívesen előveszem őket (szép állapotú komplett a sorozat, minden valamire való snes gyűjtemény kötelező tagjai)
5.
5.
roli33
#1: Hát ez a jó nem? Miért is kapcsolódjon akár a netes sorozathoz, vagy a 2 régi MK filmhez? Vagy lehet hogy te a játékokra gondoltál, hogy azokhoz nem fog kapcsolódni. Azokhoz nyilván kapcsolódni fog olyan mértékben, hogy onnan merít.
4.
4.
logic5
#2: Azóta felnőttünk. Bár egy részt sem láttam, mert szvsz szánalom... A játék is... Főleg az új. Anno elbohóckodtunk az első négy résszel. De ma már.... Ez olyan, mintha a stunts-ból csinálnának filmet kb :D Vagy a Kommander Keen-ből.. Ezekre emlékszik még valaki?
2.
2.
DON GONDOCS
"A történet állítólag egy ártalmatlan fickóról fog szólni, aki akaratán kívül belecsöppen a világok közötti háborúba. Ahhoz, hogy véget vessen az öldöklésnek, meg kell nyernie a Mortal Kombat elnevezésű tornát."
Mondjuk az előző részek sem a történetük miatt volt jó. Ha télleg jók lesznek a bunyók, akkor biztos megtalálja a közönségét.
1.
1.
Raam989
"A tervek szerint a film egy önálló reboot lesz, ami semmilyen formában nem kapcsolódna az előző részekhez"
Köszicsá...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...