Messze még egy új Elder Scrolls játék bejelentése

Link másolása
A Bethesda sosem arról volt híres, hogy évente jelenteti meg a legnagyobb sorozatainak a folytatásait. Pete Hines, a vállalat alelnöke most meg is erősítette, hogy sokat kell még várni a következő Elder Scrolls-ra.

Öt év telt el az Oblivion és a Skyrim között, és immár annak is lassan négy éve, hogy megjelent az utóbbi. A Bethesdától megszokott, hogy sokáig szokott egy-egy játékán ülni, így nem is annyira meglepő Pete Hines Gamescomon tett kijelentése. A Bethesda alelnöke szerint ugyanis még nagyon hosszú idő fog eltelni, mire bejelentik az új Elder Scrolls játékot.

  

Hines szerint a fejlesztőcsapat száz százalékosan a Fallout 4-re koncentrál jelenleg, utána pedig a The Elder Scrolls Online DLC-je lesz a fókuszban. A témához az is hozzátartozik, hogy épp a Fallout 4 kapcsán beszélt arról Hines, hogy a csapat szerint sokkal "szórakoztatóbb", ha a megjelenés előtt pár héttel jelentik csak be a játékaikat, és nem húzzák évekig a marketinget. A hosszú idő alatt nem tudhatjuk mit értett Hines, de nagy eséllyel még éveket kell várni a The Elder Scrolls VI-ra.

11.
11.
Cellator
Amíg a megszokott színvonalat hozzák, addig senkit nem érdekel h meddig tart a fejlesztés, és mint korábban már kommenteltétek, a jó munkához idő kell. Amúgy sem a türelmetlen taknyoknak készült eme műfaj.
10.
10.
GAMEROD
Így van, jó munkához idő kell, csak nem mindegy hogy mikor kezdik el a munkát.
8.
8.
br1Koo
#5: A jó munkához idő kell, tartja a mondás és szerintem ez tökéletesen rendben van így. A Fallout 4 úgyis kitart addig, én inkább örülök neki hogy kapunk egy új fallout-ot (nem beszélve ugye a Dishonored 2-ről és a Doom-ról).
7.
7.
a3a
#5: Ez nem jelenti azt, hogy nem fog az ember látástól vakulásig játszani vele amikor kijön :D

6.
6.
X-COM
Jó lenne már egy TES 6 minél hamarabb, mert a Skyrimet már unom, pedig kb. 60-70 moddal játszom.
5.
5.
GAMEROD
Mire megjelenik már lehet hogy nem is fog érdekelni.
4.
4.
dzsiádzsó
#3: Én is 2017-re tippelek de a mai üzleti modelleket elnézve örüljünk, hogy vannak egyáltalán még fejlesztők, akik ennyire tartalmas címeket csinálnak, vállalva a 4-5 éves fejlesztési ciklusokat és negatív pénzügyi mérlegeket megjelenésig.
3.
3.
arcadia
Reménykedtem 2016.. Lesz ebből 2017 vége is:( faszom..
2.
2.
kredencferenc
Igazából tőlük ezt már megszoktuk. Ez a hosszú fejlesztési idő a minőség záloga. Várom az új részt, hiszen keményvonalas TES játékos vagyok de nem szeretném ha évente kijönne valami silányság, meg vagyok elégedve a jelenlegi rendszerrel. Ha kijön biztosan ütni fog. Addig meg bármikor előveszem bármelyik korábbi részt. Most a Morrowind van terítéken MGE 3.0 moddal. Még így sokadszorra is élmény főleg a tuningolt grafikával. Bár magában is elég szép...
1.
1.
dzsiádzsó
TESO után tudtuk nem fogják tartani az 5 évet, bár kamu, amit lenyilatkoztak, egyrészt a TESO-t teljesen más csapat fejleszti, ahogyan 100% fokusz sincs és anno a Skyrimet is fejlesztették a Fallout3 mellet.
Az tuti még 2-3 év lesz mire jön a jelen konzolgen első és utolsó TES-e is egyben. Kár X360-on meg PS3-on kettő is jutott.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...