PlayStation 4 - mi várható a 3.0-s frissítésben?

  • Írta: zoenn
  • 2015. augusztus 12.
  • Hír
Link másolása
Kiszivárogtak a PlayStation 4 következő nagyobb rendszerfrissítésének részletei. A 3.0-s firmware-rel 10 másodperces videókat tehetünk közzé a Twitteren, és végre streamelhetünk a YouTube-ra is.

Noha a Sony még hivatalosan nem jelentette be, hogy mi várható a PS4 következő nagyobb rendszerfrissítésében, néhány japán bétatesztelő jóvoltából idő előtt kitudódtak a 3.0-s update részletei.

Immáron 10 másodperces videókat oszthatunk meg a Twitteren, élőben streamelhetünk a YouTube-ra is, illetve kapunk a menüben egy Events és egy Communities szekciót, utóbbival a hasonló ízlésű játékosok oszthatják meg egymással a véleményüket. Emellett számos layoutot újraterveznek, köztük a Live From PlayStationt és a Messagest.

Továbbá megváltoztathatjuk a szöveg görgetésének sebességét is, s ez csak a jéghegy csúcsa, a további részletekről itt tájékozódhatsz.

42.
42.
p3ti
#40: Az előfizetés mellé azért nem kaptál ingyenes játékot mert a GOLDot nem azért fizetted hanem az Online szolgáltatásokért. A PS+ -t pedig a játékokért. Akkor kérdezem én, mi a búbánatos lóf*szért akarod már megint összehasonlítani a kettőt? Az MS azért lépte meg ezt a lépést hogy valamit ők is tudjanak nyújtani a konkurencia ellen.
41.
41.
PaprikaJancsi
#37: (g)old= (x)Ft, (g)old + (j)áték= (x)Ft.

Most így érthető ? :)
40.
40.
delphijos
#38: "Ezek után lécci be ne akard nekem magyarázni hogy az ingyenes PSN mennyire remek, mert a pofám leszakad hogy kb. 0 tapasztalattal olyanról akarsz beszélni aminek semmi alapja nincsen."

Azt hiszem befejezem én itt a "vitázást", mert ennek tényleg nincs semmi értelme. Kérlek idézd már be hogy én hol írtam ilyet, vagy akár BÁRMILYEN összehasonlítást tettem volna? Hol olvastál tőlem "csodás" PSN-ről? Az a baj, hogy ezeket Te képzelted oda magadnak hogy jól felháborodhass... Ha ez Neked jó....
Egyáltalán nem vagyok elájulva a PSN minőségétől, és a LIVE-ot KIZÁRÓLAG az ingyenes játékok kapcsán említettem meg, hogy volt idő amikor az előfizetés mellé semmilyen ingyen játék nem járt. Vagyis akkor sem ( és most sem ) az ingyenes cuccok miatt "kell" előfizetni.Ennyit írtam nem többet. Egyszerűen nem lehet mit kezdeni azzal, hogy mindíg van valaki aki képes a sorok között is olyat "kiolvasni" ami nincs is.
39.
39.
delphijos
#33: "Amúgy leírom mégegyzser, hátha megmarad: az a játék nincs ingyen amiért havidíjat kell fizetni."

Itt van valami nagyon elcsúszva, mert nem a játékokért fizeted a "havidíjat".
A "mi volt régen"-nek valóban nincs jelentősége most, csupán arra próbáltam célozni, hogy ugyanez az előfizetés megvolt régen is ( ráadásul a multihoz kötelezően live-on ) ingyenes cuccok nélkül. Az ingyenes játék mindkét oladon egy marketing fogás, hogy fizess elő, és maradj is minél tovább.

Ha nem multizik valaki, és/vagy lesz@rja az ingyenes cuccokat ( ahogy Te is ) nem kell előfizetni. Ilyen egyszerű. Mert nem kötelező. Kizárólag ezért a megjegyzésedért vettem csak a fáradtságot hogy hozzászóljak: "A jelenlegi állás szerint a PS+-t azért találták ki, hogy a Sony s*ggbe kukit játszhasson a vásárlóival." Mindezt egy PS-es hírnél, úgy hogy PC-n, meg BOX-on játszol. Mellette meg ekézed a PS fanokat amikor beszólogatnak egy BOX-os hírnél. ( Mondjuk ezt jogosan, csak akkor Te se csináld ugyanezt... mert akkor ne is várj mást ) Nekem PS-em van, de tőlem biztos nem fogsz egy BOX-os hírnél PS-t "éltető" vagy box-ot (MS-t) gyalázó kommentet. Kinőttem már ebből.
38.
38.
p3ti
#28: Kicsit elvagy tévedve. Az Xbox GOLD -nak az volt a funkciója, hogy az Online játék ne egy élvezhetetlen sz*r legyen. Ugyebár már az Xbox első gépe is online téren messze meghaladta a konkurenciát hála a LIVE -nak. Abból a pénzből amit szedtek a goldra építették a stabil kapcsolatot. Aki ezt nem használta, annak csak habzott a szája és el nem tudta képzelni MIÉRT kell fizetni a multiért - hát azért hogy tudjál normálisan játszani. Aki aktívan játszott olyan játékokkal mint a HALO,GOW stb. (gondolok itt magamra) az pontosan tudja hogy miről beszélek. Ugyebár a csodás és ingyenes PSN messze a LIVE mögött kullog még mindig.

Azt had említsem meg hogy egy sz*r normális chat funkció sem volt kiépítve a PS3mon, így legtöbbször az xboxon beszéltünk miközben a PSNen játszottunk valamivel hogy ne keljen hallgatni a lengyel meg oroszul beordibáló játékosokat. Mikor unokabátyám afganisztánban dolgozott pár évig akkor a 2GBos műholdas internetével a PSN be sem jelentkezett ameddig a GOLD-al tudtunk játszani egészen elfogadható minőségben. Ezek után lécci be ne akard nekem magyarázni hogy az ingyenes PSN mennyire remek, mert a pofám leszakad hogy kb. 0 tapasztalattal olyanról akarsz beszélni aminek semmi alapja nincsen.

A PS+ hatalmas "ingyenes" játék dömpingje pedig hatalmas parasztvakítás, mert 150x. is elmondom hogy semmitsem kaptál ingyen. Ahogy lejárt a PS+ a játékokkal már nem játszhattál (nem tudom hogy PS4nél ugyan ez -e az eset). A Live csak reagált a konkurencia lépésére, nem akartak lemaradni. Viszont az Xbox 360 esetében valóban ingyenesek voltak a játékok, mert lehetett őket használni GOLD tagság nélkül is.
37.
37.
ADMlN
#34: Szólás szabadság van, öcsi! Milyen alapon akarsz kibannoltatni?
Pont ugyan olyan jogom van kinyílvánítani a véleményem mint neked.

#35: Szóval ha régen: PS+ = j most: PS+ = j+m. Akkor az (m) ingyen van?
36.
36.
LAZLOW20
Ami ezen az oldalon folyik mostanában az undorító.Tisztelet a kivételnek ,de egyesek csak a saját véleményüket képesek elfogadni és vakul hiszik hogy igazuk van,ha pedig valaki nem ért velük egyet,az már egy gyökér buta semmirekellö fanboy.Fel kéne fogni végre hogy mind a három platformnak megvan a maga elönye és hátránya,és lehet hogy a Sony most nem dobál minket ''AAA'' cimekkel,de azért voltak idök amikor kegyetlen jó játékokat kaptunk az elöfizetéshez és nagyon jó akciok voltak.Mielött még engem is le fanboy-ozna valaki elmondom hogy nem védeni akarom a Sony-t,mert mostanában tényleg gyengébb a felhozatal.
35.
35.
PaprikaJancsi
#33: Amúgy leírom, hátha megmarad: régen: g=x most: g+j=x. A (j) ingyen van az előfizetés mellé.

kamgecam: Ez általánosítás.
34.
34.
kamgecam
Jaj jaj mikor bannoljátok már admint,csak a feszkót szítja,meg szétoffolja a topikot.Érdekes csak azok fröcsögnek akik nem ps-en játszanak...Témával kapcsolatban az évest kell megvenni azt kész,amenyi játékot kapok azért a pénzért bõven megéri.(infamous,injustice,transistor nekem behozta)
33.
33.
ADMlN
#28: "Hát ha sehol sem vagy előfizető, akkor mi végre a nagy felháborodás ?"
Voltam előfizető, de már nem. Felháborodva nem vagyok, csak elmondtam a véleményem.

"A PC-n "vásárolt" szoftverek státusza semmiben sem különbözik a konzolosokétól. Ott is csak használati jogot veszel, nem magát a szoftvert."
A PS+, PS Now, Live Gold és EA Access üzleti modelljére gondoltam. Ahol ameddig fizetsz játhatsz, ha nem fizetsz nem játszhatsz. Ez kérlek játék bérlés.

"nagy XBOX fan vagy"
Nem nagyobb mint bárki más aki vesz egy konzolt és szeret rajta játszani.

"élek a gyanúperrel hogy most ez az "én pc-n játszom" csak mellébeszélés"
Ezen csak pornót szoktam nézni...

"ha mégsem, akkor egy csomó más kommented más cikkeknél teljesen érthetetlen"
Csak mond melyeket nem értetted és elmagyarázom szívesen. De amúgy nem bonyolult: Szeretek én konzolon is játszani, csak PC-n jobban. Amit tehetek azt ott is játszom, minden mást konzolon.

" hogy ott kb. 3 évvel késöbb jöttek csak az ingyenes játékok min plus-on, vagyis addig az előfizetés mellé még ilyen "sz@r" ingyenes játékok SE jártak. "
Xbox One előtt nem volt konzolom, nem tudom mi hogy volt. De kérdezek egy jót: Számomra, itt a jelenben milyen relevanciával bír, hogy mi hogyan volt régen?
Amúgy leírom mégegyzser, hátha megmarad: az a játék nincs ingyen amiért havidíjat kell fizetni.
30.
30.
Mpatrik20000
Mindig kell minden játékhírhez, konzolhírhez (többnyire konzol vs pc) háború, jó egy kis frissülést behozni, hogy most ps vs xbox harc van KAPPA ...................De most komolyan ez j érzés nektek?? Na mind1, ha tovább folytatjátok akkor én csak tovább olvasom a kommenteket popcornnal a kezemben
29.
29.
Cipo3
Tehát hogy a hírről is beszéljünk, kiszivárgott, hogy a 3.0-ás patch egy nagy átverés nem kapunk semmit vele.
28.
28.
delphijos
#18: "A Live Gold-ot SE használom"

Hát ha sehol sem vagy előfizető, akkor mi végre a nagy felháborodás ? Vagy ez csak a mélyen gyökerező igazságérzet a több szerencsétlen miatt akiket így lehúznak, és mellette még sz@r játékokkal is traktálnak?

"a játékaim pedig vásárlom és nem bérlem"

???

A PC-n "vásárolt" szoftverek státusza semmiben sem különbözik a konzolosokétól. Ott is csak használati jogot veszel, nem magát a szoftvert.

"Amúgy inkább neked kellene mesélned ezekről az ingyenes játékokról, mert érdekelnek."

Mivel a PS Plus-ra mondtad hogy mekkora "szop@atás" én a Live Gold-ra céloztam ( az eddigi kommentjeid alapján joggal feltételeztem hogy nagy XBOX fan vagy - élek a gyanúperrel hogy most ez az "én pc-n játszom" csak mellébeszélés, ha mégsem, akkor egy csomó más kommented más cikkeknél teljesen érthetetlen ) - hogy ott kb. 3 évvel késöbb jöttek csak az ingyenes játékok min plus-on, vagyis addig az előfizetés mellé még ilyen "sz@r" ingyenes játékok SE jártak.
22.
22.
ADMlN
#19: Nem tudom milyen görcs jött rád, de én csak annyit mondtam, hogy a multiért nem fizetek, ami igaz is, akkor mi kínod van?
De amúgy pont ráhibáztál, mivel a netért sem fizetek. Egy internet szolgáltatónál dolgozom, az ingyen net a juttatások között van. :)
Ha a "tv adadert" alatt a tv adást érted, akkor igen, azért sem fizetek, mégpedig azért, mert nincs semmilyen előfizetésem. A tv csak arra jó, hogy az olyan buta prolikat - mint mondjuk te - még tovább hülyítse.
Az áramért sajnos fizetnem kell, de hát semmi sem lehet tökéletes! :)

#21: Főleg PC-n. De emellett Xbox One-on, Wii U-n és 3DS-en is. Régen PS Vita-n is, de valahogy mostanában már nem (kösz, Sony). Szóval nyugodtan elhiheted, hogy van tapasztalat amögött amit mondok.
21.
21.
captain planet
#18: de ha pc-n jatszol, mi a fszert josz ide okoskodni, mikor fingod sincs ezekrol?
20.
20.
19.
19.
Persze te netert se fizetsz meg tv adadert.se, te mindent ingyen szedsz, meg az aramot is te terneled lol :-)
18.
18.
ADMlN
#15: A Live Gold-ot se használom, ne pánikolj! Én PC-n ingyen multizok, a játékaim pedig vásárlom és nem bérlem. Ez nekem így pont jó!
Amúgy inkább neked kellene mesélned ezekről az ingyenes játékokról, mert érdekelnek. Remélem nem azokra gondoltál amire elő kell fizetni, mert az kérlek nem ingyen van.
17.
17.
simon 555
#15: Tudod az emberek sajnos olyanok, hogy ha valaki az ujját nyújtja egyből az egész karja kell mindenkinek.
16.
16.
delphijos
Az meg már tényleg vicc kategória, amikor valaki azért is sír, hogy olyan játék jön, ami már megvan neki.... Mit kéne csinálni? Mindenki választhat magának valamit a teljes választékból? Persze ingyen.....
15.
15.
delphijos
#12: Nincs szándékom veszekedést provokálni, de:

1. Szerinte se PS Plus, se a Live Gold előfizetésnek sincs túl sok értelme 1-2-3 hónapra... Az egy éves ára meg nem változik.

2. Tudtommal az előző gen-ben multiplayerhez KÖTELEZŐ volt a Gold, és mesélj már az ingyenes játékokról... Ha jól emlékszem box1 megjelenése elött nem sokkal kezdték csak el ( 2013 közepe környékén ) olyan 3 évvel a plus után.

No offense, de ezek az ajándék játékok "extrák" az előfizetés mellé. Ne sírjunk már hogy nincs minden hónapban 4-5 AAA-s cím ingyen. És főleg nem tisztességes itt gyalázni a Sony-t hogy "s*ggbe kukit játszij a vásárlóival" mert az MS pont ugyanezt csinálja. Ott se az ingyenes játékokért "kell" előfizetni.... Ezek ott is csak extrák.És a ONE-os választék ott sem hemzseg az AAA-s címektől....
14.
14.
captain planet
#12: de megis mit szeretnel, mit adjon a sony a ps+-al havonta? nekem szemely szerint semmi bajom vele, pont leszarom azt a par ezer ft-ot amibe kerul.
13.
13.
PaprikaJancsi
#1: Nem tudom miért egy frissítés hírnél osztottad meg a véleményedet az örök harccal kapcsolatban. A felhozatala tény, hogy gyengébb lesz ebben, és a jövő évben, de a Ps+ és a Gold egy kapta fa, néha ez, néha az jobb.

Spectrum: Ezután a két konferencia után ez változhat. ;)
12.
12.
ADMlN
#8: A jelenlegi állás szerint a PS+-t azért találták ki, hogy a Sony s*ggbe kukit játszhasson a vásárlóival. Mert ugyan nem adnak hozzá túl sok jó játékot, de legalább az árát emelik...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...