Ingyenesen játszható a Civilization: Beyond Earth

  • Írta: fojesz
  • 2015. augusztus 15.
  • Letöltés
Link másolása
Kissé késve szólunk róla, de talán még belefér egy gyors letöltés: a hétvégén ingyenesen játszható a Civilization: Beyond Earth, ha kipróbálnád Sid Meier legújabb játékát, ennél jobb alkalmad nem lesz rá!

A Steam szokásos hétvégi akciójának főszereplője ezúttal a Civilization: Beyond Earth: a játékot nagyjából másfél napig tolhatjátok még ingyen, ha pedig megtetszik, rögtön meg is vehetitek, méghozzá féláron, 20 euróért. A Sid Meier-portfólióból egyébként több cím is olcsóbb a hétvégén, 21 euróért például a Starshipset megkapjátok a Beyond Earth mellé.

Mindez a játék október 9-én érkező kiegészítőjének, a Rising Tide-nak hivatott megágyazni, a csomag ugyanis épp a minap vált előrendelhetővé a Steamen. Az adalék alapjáraton 30 eurót kóstál majd, viszont most 27 euróért is a tietek lehet, feltéve, ha jó előre bizalmat szavaztok a fejlesztőknek, és előjegyzitek az anyagot. A Rising Tide tartalmáról itt olvashattok részletesen, itt pedig egy videót is megnézhettek róla.

2.
2.
pjoco
Ezért gyertek a facebook csoportunkba ahol mindig frissen napra készen értesülhettek minden akcióról és ingyenes játékról.

Olcsó Játékok Egyvelege
https://www.facebook.com/groups/334402573384053/?fref=ts
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...