Seven - a Thief által inspirált szerepjáték

  • Írta: fojesz
  • 2015. augusztus 18.
  • Bejelentés
Link másolása
Izgalmas egyveleggel készül a Kholatot jegyző IMGN.PRO és az egykori CD Projekt RED-munkatársakból álló Fool's Theory: új projektjük egy, a Thief által inspirált izometrikus nézetű szerepjáték lesz.

Alighogy megjelent a Kholat, máris új projekt fejlesztésébe vágott a lengyel IMGN.PRO, a Sevent ráadásul a Fool's Theory nevet viselő csapattal együtt készítik - ezt a CD Projekt RED néhány, a The Witcher 3: Wild Hunt befejezése után kivált munkatársa alkotja.

A Seven egy Unreal Engine 4-et használó, izometrikus nézetű szerepjáték, amelyben magányos utazónkkal egy posztapokaliptikus, teljesen szabadon bejárható világot fedezhetünk fel. A játék érdekessége, hogy a Thief inspirálta, ergo lopakodni kell benne, és parkour is jutott az anyagba, így nem csak horizontálisan, de vertikálisan is haladhatunk majd előre. A körítést a witcheres srácokra bízták direkt, állítólag a történet kemény morális döntések elé fog állítani bennünket.


Platformlistával még nem szolgálhatunk, a tervek szerint az év második felére készülhet el a játék.

3.
3.
Chrysh
#2: izometrikus rpg poszt-apokaliptikus környezetben*
2.
2.
Chrysh
Tényleg am, van mostanság jó izometrikus rpg poszt apokaliptikus rpg, ami nem a régi fallout és nem Wasteland? Mert ha nem, akkor már csak ezért is nagyon várós lesz.
1.
1.
Simonus18
Valahogy nagyon szeretik ezt a 7-es számot a média különböző területein.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...