Valamire készül a Rebellion

Link másolása
Nemrég megosztott a Rebellion egy képet, mely alapján úgy tűnik, hogy egy Left 4 Dead 2- és Zombie Army Trilogy-crossover készül. A leleplezést augusztus 20-ra, azaz holnapra ígérik.

A Rebellion a hivatalos Twitter-oldalán osztott meg egy képet, melyen szerint holnap új kontent érkezik a játékhoz. Szemfüles olvasók észrevehetik a poszteren, hogy karakterek árnyékai a Left 4 Dead szereplőire hasonlítanak.

Emellett előkerült a témához kapcsolódó képregény első hat oldala is (amit lentebb meg is nézhettek), melyet Michael Carroll írt és PJ Holden rajzolt meg. Ez alapján úgy tűnik, hogy a Left 4 Dead 2 túlélői egy második világháborús német tengeralattjárón valamiféle eszközt megtalálva teret és időt ugranak, így a náci zombik által megszállt Berlinben találják magukat. Azt egyelőre nem tudni, hogy mindkét játékhoz érkezik-e tartalom, de holnap minden kiderül. A poszter alapján úgy tűnik, hogy egyelőre PC-re lesz csak elérhető a móka.

2.
2.
dcba
A Rebellion inkabb vegre egy paras psycho horror AVP-re keszulgetne mar. Annyira kene mint egy falat kenyer.
1.
1.
Red-E-Kamp Van
Meglep, hogy Coach tudja hogy mi az a Brandenburgi kapu és hogy egyáltalán tudja, hogy hol is van.
Az első szereplői szimpatikusabbak és jobban is beleillettek volna egy ilyen sötétebb fejezethez.Ha már mindenképpen szükséges volt ezt létrehozni.
Picit olyan 80'as évek, vagy talán jóval régebbi érzés, amikor a legszélsőségesebb témákat vegyítették, majd a tervezőasztalon büszkén hátradőlve megveregették egymás vállát, hogy ez milyen jó lesz.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...