Itt a Risen 3: Titan Lords fejlújított verziója

Link másolása
Tegnap jelent meg a Risen 3: Titan Lords Enhanced Edition PS4-re, mely a már ismert játék grafikailag felturbózott változata. Az újításokat a PC-sek is megkapták egy nagyobb update formájában.

Vegyes fogadtatást kapott tavaly a Risen 3: Titan Lords, ennek ellenére most felújítva PS4-re is elhozta a kiadó a Piranha Bytes alkotását. Az Enhanced Edition minden korábban megjelent kiegészítőt tartalmaz, így a csomagban megtaláljuk az Adventure Grab, a Fog Island és az Uprising of the Little Guys DLC-ket is. A megjelenés alkalmából egy új előzetes is érkezett, ezt alább nézhetitek meg.


Ezek mellett a játék grafikáját is felturbózták - a Risen 3 PS4-en 1080p-ben 30 fps-sel fut. A látványbeli tuningot a PC-s verziót is megkapta egy update formájában. A fejlesztők állítása szerint a játék nem csak szebb lett, de jobban is fut a további optimalizációknak köszönhetően. A Risen 3: Titan Lords Enhanced Edition már elérhető PS4-re, és elvileg a PC-s frissítés is élesedett már.

17.
17.
Fura dolog ez a sorozat. Az első szerintem egy nagyon jó játék, apró de egyáltalán nem zavaró hibákkal, de kifejezetten kellemes időtöltés. Na a második az hideg zuhany ! Szinte semmi köze az elsőhöz, inkoherens történet, pocsék harcrendszer, csúnya elnagyolt grafika, mintha nem is ugyanaz a csapat csinálta volna, vagy még inkább egy demo, egy kezdő csapattól. Annak minden nyűgével és bajával egyetemben ! A harmadikra meg mindenki azt mondja, hogy inkább egy DLC, mint sem önálló játék. Akkor most kinek van igaza ? :D
15.
15.
#13: http://kozepsuli.hu/wp-content/uploads/2014/12/facepalm.jpg
Es mint tudjuk egy jateknal csak a grafika szamit.
Ha nem paks 2 kell neki akkor az a jatek szar.
Ez mar tisztara a gepigeny oldal.
Ott vannak olyanok akik azert nem jatszanak valamivel mert nem szakad meg a gepuk tole..
14.
14.
Ecneb
1-et szerettem. 2-vel már voltak gondjaim, de összességében az sem volt rossz. Viszont a 3 és a szinkronhangok... nem viccelek 15 pec után nem bírtam tovább játszani vele annyira bosszantott.
11.
11.
Blueberry
Csak egy kérdés:a szart végig kell nyomni ahhoz,hogy feltűnjön,hogy 1szar?
10.
10.
#7: Nem, nem vagy ezzel egyedül. Kíváncsi lennék, hogy a játékot szidók közül hányan vitték a hármat végig, és ha esetleg mégsem tették volna meg akkor mi alapján tudják olyan jól hogy mennyire rossz is ez.
9.
9.
hedzsooo
#7: Nem, szerintem sem rossz -bár, nem 1 Witcher 3 finoman szólva-, korrekt Gamer PC-n meg nem is kellene szaggatnia, kiv;ve, ha pl. valaki nem friss\ti a drivereket..., nálam gond nélkül fut a kezdetek óta. A Witcher 3 miatt mondjuk jó ideje nem játszottam, mert kevés időm van már játékra, a W3-al töltöm legszívesebben mostanában az időmet, ha nem valami rövid, multis mókára vágyom. :)
7.
7.
miklos122
Akkor itt én vagyok az egyetlen, akinek tetszett?
4.
4.
drat576
A szar legalább hasznos, jó a földnek stb. Ez egy műanyag hulladék.
3.
3.
PS4jacksony
Risen 3 eladó vagy cserélhető 1 talicska ganéra.

Jelige: Szart-szaré :)
2.
2.
crytek
A pc-s verzióval dolgozhattak volna..... grafikában alig van különbség és még szar is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...