Risen 3: Titan Lords PC

Harmadik részéhez érkezett a Risen-sorozat.

A 4A Games új játékát is a THQ Nordic adja ki

A kiadó tényleg nem kispályázik: jelenleg 80 cím áll fejlesztés alatt nála, és ebből 48-at még be sem jelentettek. Köztük van a Metro-sorozat készítőinek legújabb projektje is - reméljük, az ukránok maradnak a kaptafánál.

Befutott a PlayStation Plus májusi kínálata

Az előző havi PlayStation Plus kapcsán azt mondtuk, hogy 2018 tavaszán jó dolog PlayStation-tulajdonosnak lenni. Azt azonban mi sem gondoltuk, hogy ennyire: a májusi hónap szintén remek felhozatallal büszkélkedhet.

Humble Bundle - főszerepben a Deep Silver

Noha még a Capcom-játékaira is benevezhettek, már elérhető a Humble Bundle-csapat legújabb akciója, amelyben a Deep Silver játékaira csapathattok le olcsón. Ha hiányzik valamelyik Saints Row vagy Dead Island, nem lőhetsz mellé!

Itt a Risen 3: Titan Lords fejlújított verziója

Tegnap jelent meg a Risen 3: Titan Lords Enhanced Edition PS4-re, mely a már ismert játék grafikailag felturbózott változata. Az újításokat a PC-sek is megkapták egy nagyobb update formájában.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár a következő napokban sem leszünk elárasztva játékmegjelenésekkel, azt már érezni, hogy kifelé megyünk az uborkaszezonból. Lássuk, mivel játszunk majd a hosszú hétvégén!

Risen 3: Titan Lords Enhanced Edition trailer

Megkapta első mozgóképes hangulatfokozóját a kizárólag PlayStation 4-re bejelentett Risen 3: Titan Lords Enhanced Edition. Felturbózott grafika és a korábban megjelent DLC-k várnak ránk.

Risen 3: Titan Lords Enhanced Edition PS4-re

Augusztusban ismét boltokba kerül a Risen harmadik része. A Deep Silver bejelentése szerint a PC, PS3 és Xbox 360 platformokra már megjelent szerepjáték új része ezúttal PlayStation 4-en teszi tiszteletét.

Risen 3: Titan Lords teszt

A Piranha Bytes képtelen elfogadni, hogy az évek óta erőltetett Gothic-formula kezd kikopni a köztudatból. Ennél maradibb összképet csak a folyamatosan foltozgatott motorjuk mutat fel. Mindez a rajongókat nem biztos, hogy érdekli.

Brit toplista: szerényen kezdett a Risen 3

Egyetlen fontosabb játékmegjelenés volt a múlt héten, a Risen 3 azonban szerényen kezdett az Egyesült Királyságban: az összesített toplistára fel sem jutott, és a platformonkénti bontás szerint is gyengén nyitott.

Launch traileren a Risen 3: Titan Lords

A Gamescom miatt kicsit elsikkadt a figyelem a Risen 3 megjelenéséről. Most azonban megjelent az utolsó trailer a Piranha Bytes játékából, mely egészen hangulatosra sikerült.