Frissítve: LawBreakers - ez lesz CliffyB új játéka

  • Írta: Shifty
  • 2015. augusztus 26.
  • Érdekesség
Link másolása
Most szerdán hivatalosan is bemutatkozik Cliff Bleszinski legújabb játéka, az egyelőre csak Project Bluestreak kódnéven futó free-to-play aréna shooter. Az ingyenes lövöldét a Nexon csapata fogja gondozni.

A múltkori állóképek és az első teaser trailer után végre hivatalosan is leleplezi a Nexon a Gears of War atyja, Cliff Bleszinski legújabb játékát. A Project Bluestreak az előzetes hírek szerint egy arénaalapú, free-to-play shooter lesz. A Boss Key Productions fejlesztésében készülő címet az Unreal Engine 4 hajtja majd meg, a játékban pedig a feudális japán hangulata keveredik majd némi sci-fi beütéssel.


A Nexon honlapján elindított teaser honlapon található visszaszámlálás szerint most szerdán kerül sor a nagy bejelentésre.

Update! Befutott a teaser trailer is.


Update #2! Érkezett még egy videó, és bár ez szinte ugyanaz, mint a márciusban kiadott teaser, egy apró, de érdekes különbség van köztük: itt valamiért szikladarabok lebegnek az égen.

 

Update #3! Hivatalosan is bemutatkozott a Gears of War alkotójának új játéka. A Boss Key Productions alkotása jövőre fog megjelenni, mégpedig LawBreakers címen. Egy posztapokaliptikus, multiplayer, free-to-play shootert takar a cím. A történet a "The Shattering" nevű esemény után játszódik, amikor a Hold szétrobbanása teljesen megváltoztatta a földi mindennapokat, köszönhetően a gravitáció megváltozásának.

A játékban két frakció közül választhatunk. Lesznek az esemény után alakult bandák tagjai, a "breakerek", illetve az őket üldöző rend őrei. A játékmenet nem merül ki a klasszikus shooterekben megismert lövöldözésben, ugyanis vertikális gameplayre is lehetőségünk lesz, köszönhetően a gravitációnak, a jetpackeknek, illetve a Just Cause-ban csúcsra pörgetett kampónak. A leírtak szerint egyébként a játékmenet egyfajta kasztalapú  aréna-shooter lesz, mégpedig 5 az 5 ellen. Bleszinski szerint a játék főbb pillérei a bandák, a fegyverek és a gravitáció lesznek. Kapunk női karaktereket is.


A helyszínek között ismerősökkel is találkozunk majd, de a Holddal történt baleset után alaposan megváltozik mind. Ilyen lesz például a Grand Canyon, ami ugyanúgy fog kinézni, mint most, csak a fele éppen lebeg.

A premierre jövőre kerül sor, kizárólag PC-n.

7.
7.
Ha csak pc-re jön tényleg, akkor totál nem érdekel, mert a gépem régi már, ps4-en játszom...pedig jöhetne valami sci-fi shooter még rá.
6.
6.
Én a Witchert, Skyrimet, Mass Effecktet szeretem, a Gears meg egy hányás ezek mellett... most akkor ássa el magát a fickó ? Remélem érzed a szarkazmust... :D
5.
5.
crytek
Ilyen hányás bezzeg kiadnak pcre de hogy valami Gears of War féle jóságot adnának ...
3.
3.
kastorhun
#2: És ott van még a Shadow Warrior 2, de ennyi, csinálnak majd 10 ugyanolyan multis lövöldét.
2.
2.
dcba
#1: Az mar kiment a divatbol. A Wolfenstein 2 utolso reszet tudom ajanlani, meg sztem jovore a Doom ilyen lesz.

Engem is zavar, h mosmar minden online, mindenhova be kell jelentkezni, de a legtobb ember erre van rakattanva.
1.
1.
kastorhun
Nem várom túlzottan, kapunk megint valami egyszerű multis lövöldét, sokkal jobb lenne ha kapnánk egy retro stílusú single lövöldét.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...