E3 2006: WORLD OF WARCRAFT FILM KÉSZÜL

  • Írta: InGen
  • 2006. május 9.
  • Érdekesség
Link másolása
A Blizzard úgy tűnik nem csak a Burning Crusade bejelentéssel készült az E3-ra, de egy olyan hírrel is, aminek hallatán majd kiugrik a szerkesztőség szíve a helyéről!

A Blizzard végre elhatározta magát, hogy filmet készít egyik játékvilágából! Azt már tudni, hogy a móka a cégtól elvárható rendermozival szemben élőszereplős lesz, s Warner azon leányvállalata készíti, akik a Batman Begins című remekműért is feleltek.

Egyelőre nem ismert sem a rendező, sem a szereplők, sőt az sem, hogy egyáltalán mennyiben lesz köze az egész mókának a Warcraft világához, történetéhez.
8.
8.
Hondoro
Hát ez állati jó.Végre egy Blizzardos stratégiábó filmet csinálnak, emberekkel, orkokkal, tundékkel, - tiszta Gyuruk Ura.Remélem Peter Jacksson fogja rendezni vagy inkább Ronald Emmerich.

Ha a Starcrafból csináltak volna mégjobb lett volna, igazi urcsatákkal meg mindennel.Na mindegy kíváncsian várom az új infókat.
7.
7.
Halfer
Előre még nem mondok semmit, kíváncsian várom ;)
6.
6.
Myko Alto
Egy biztos. Hatalmas rajongótáborral rendelkezik a WoW és az egész Warcraft világ, így ha megfelelő kezekbe kerül a project és nem valami B kategóriás alkotást csinálnak belőle, mint a Dungeons & Dragons-ból, akkor igen nagyot szólhat az egész film! :P
5.
5.
General Thomas
de azt nem írjátok le hogy a bejelntésben volt ez/az, mert a cikkből rá nem lehet jönni :P
4.
4.
InGen
Mer ez vót a bejelentésben :)
3.
3.
General Thomas
de ha csak annyi ismert hogy a Warcraft sztorija lesz akkor miért rögtön WoW film lesz?
2.
2.
Unrad
Szerintem számitógépesen jól nézna ki, főlag ha a Blizzard csinálná!
1.
1.
InGen
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...